Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

senties, ty musis byt uplne vyplasena a kde si? doma ci v nemocnici?
ja som bola v nemocnici den vopred tak mi dali diazepam...
...po narkoze? ja ti neviem, ale zobudila som sa na izbe a ani to ako ma davali do tej retro som vobec nevnimala.
zajtra mas opku? kde?
DRZ SA BABA!
inak tie modriny ma aj zana, ktoru robil ten isty lekar ako mna a este zopar bab atram - pozri galerku.
su presne ma miestach okolo jazvy a pod prsnikmi a po bokoch...neprijemne svrbia ale to je znak hojenia...
tak na teba zajtra myslime...

senties2

ninab
no ja zajtra o takomto case budem mat po opke..je to vobec normalne take cierne? nezavolas radsej lekarovi?a bolesti este mas? co si davas ake lieky?zevraj to treba natierat heparoidom..

kolko hodin po opke si sa zobudila?

ninab

inanitka, niektori lekari ta nechaju uzivat HA a potom pri operacii ti daju intravenozne nizkomolekulovy heparin, aby nedoslo k tromboze alebo embolii - aj keby ma nechala moja lekarka ju uzivat tak ju vysadim, lebo zober si ten zaber na pecen a vobec cely organizmus, bude totiz metabolizovat v case rekonvalescencie dve latky :HA a ten heparin...mne sa zdaju uz tie analgetika, antibiotika a ten aescin (to je nejaky rozrazac opuchov) uuuuuuplne dost! a este naladovka a lieky na spanie (aspon ja som mala)
kocky verte mi cim menej tym lepsie...

inanitka

ninab ako dlho si pred operáciou vysadila antikoncepciu? mne doktor povedal že nemusím,ale mám z toho blbý pocit....

ninab

vlasti toto som este neriesila, ze co si obliect medzi ludi aj ked retro este bude...chodim zatial iba v pyzame a na to hodim nejaky jogging a ja som chcela vediet, ci som z vas ta najnedisciplinovanejsia tym, ze vobec vyjdem von z bytu...? lebo ci tym ze prebehnem von do auta si nemozem nejak ublizit - dnes rano som sa totiz zobudila s velkymi bolestami a ked som sa pozrela pod retro, same modriny a uuplne cierne a to sa mi az dnes zacalo robit... boli to dost tak neprijemne tak modrinovo-svrbivo.
chcela by som sa spytat kocky dokedy ste brali analgetika.
posielam live nove foto len stale mi blbne internet...

bambinaxxx

ahojte caka ma modelacia dvorcom a implos...vraj budem mat vrasnenie...ma niekto skusenost a radu?? neviem,upravi sa to casom?