ametystka, jasne ze su to modriny...ved ja viem..
len strasne hnusne to boli tak svrbejuco a pri zmene poloh a tu retro radsej chcem mat, lebo shak pre krasu sa trpi a radsej budem mat implose na mieste, kde maju byt ako mat dve lopticky a nemat modriny...
...vydrzime baby, nie?
senties, nebudem klamat, boli to a je aj zle z narkozy, ale upozornujem, ze je to vsetko velmi individualne a ja som bola na prvej operacii, ak nepocitam vyber mandli ked som mala 10, vobec...
ked som nervozna beham aj ja na velku, ale to je zle, lebo ak si mozes vsimnut vylucujes tu stravu, co si zjedla nestravenu!!! tvoje telo teraz potrebuje zivin a zivin, tak nimi nemrhaj, je to tazke, ja viem, ked ma ktosi uzkost, tazko to ovplyvnit, ale proste sa koncentruj na nieco ine, ved zober si to tak, ze vsetky, ktore mame nove cici sme to prezili, je to jeden alebo dva dni a stoji zatio byt potom stastna 100rokov!
inanitka, nestaci! nestaci na to, aby si to vsade neoznamovala, ze ju papas...to tak dva mesiace pred mne kazali, aj mesiac by stacilo, ale tyzden, radsej neriskuj a povedz im to nech ta dopuju tym heparinom...aby nedoslo k emboliam a trombozam.
teraz ak mas nejako blizko termin aj menzes by sa ti dokaslal...rob hlavne to co ti kaze tvoj mudr ale shak sa spytaj...