Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifiBB

vlasti
držim palčeky,ale chcem ti povedat že vačšina z dievčat po, to znášali fakt super a ta narkoza a samatna opka..no vieš znie to síce zjednodušene ale len sa krásne vybuvaš a ked sa zobudíš budeš ich tam mat a to je jedinečný pocit,takmer zázrak ked k tomu prirátaš že necítiš žiadnu bolest..v nemocnici budeš mat v žile antibiotikum až neskor si uvedomíš že opka bola to najmenej a starosti ta ešte len čakajú (myslím tým obliekanie,presuvanie sa po byte spanie..skratka si na čas obmedzená)no kým si to stihneš uvedomit už si domka pri svojej rodinke ktorá sa o teba s láskou stará..takže sa len teškaj,bo sa neni čoho bát..moc držím palčeky:)))
inak ja som rodila 6 hodín,druhý porod asi fakt zvážim,brrrr a tuto opku by som si kludne zopakovala aj zajtra,ale samozrejme dúfam že bude všetko ok a nebudem musiet:))

ninab

vlasti, skus hladat v aprilli. operacia trvala skoro dve hodiny, co som bola prekvapena a neviem fakt, co tam tolko robili- asi skusali implose, dreny som nemala a myslim, ze ani ta lucia u minaroviecha ich nemala...
o pyzame ti vravim, ze som ho cely ten den po opke nepostradala...
a kontroly? ja som este nebola ani na jednej - teraz idem na prvu po 7 dnoch v utorok a potom asi na vyber stychov za 14 dni - joj aj toho sa bojim...

tajka99

ninab,
ja som 11.den po opke, mam 350ml, okruhle, stredny profil pod sval. Ale nezdaju sa mi nejake velke. Skusim pridat fotky, zatial nemozem najst USB kluc s kartou a blue-tooth mi jak najust nefunguje. Idem na tom popracovat.
Ja som tu zimnicu tiez vobec nemala, ale moje telo tieto veci zvlada asi super, lebo aj po porodoch ma sestricky nahanali po chodbe, ze preco som sama sla na WC a preco nelezim,a pod... :-)

vlasti

ninab,
ved prave to s tymi crepinami som to velmi chcela vidiet ale nestihla som aj som to hladala v archive joj ale neviem to najst,nevies mi v tom nejak poradit?a pyzamo si si potom sama obliekla ci ti pomohli?a ako casto chodis na kontroly?kolko trvala operacia?

ninab

mne hovorili, co sa tyka retropodprdy o dvoch mesiacoch, ale myslim, ze priebezne tymi prehliadkami a kontrolami to prehodnotia...
ja ju urcite budem nosit dokedy mi budu kazat, nakolko na dalsiu opku naladu mat tak dalsich 20rokov na 100% nebudem!

ninab

vlasti, ja som pocula o nejakej horucke a vtedy sice byva riadna zimnica, ale ja som sa zobudila na izbe v nohavickach a v tej retro (ak si videla crepiny, tak ta lucia akoby vnimala -uz ju prebudzali, ked jej retro natahovali, ja som tam nevnimala nic) uplne spotena a cely den co som trpela som zimu nepocitovala, len horko- skutocne!
ak mas v nemocnici co-to odskakane, porod a operacie, tak si myslim, ze toto bude pre teba malina...

!!!baby, aby ste tomu rozumeli - to ja som rozpistana! ja som este nic horsie nezazila, lebo v podstate som este nic taketo nezazila, ani podobne. mozno to ani neni take strasne...

vlasti, kazdopadne si zober teple (aj ja som mala flanelove pyzamko, lebo som priserne zimomrava a ked ho nepouzijes, tak nic sa nedeje..)
vela stastia

vlasti

ninab,
no ja som prezila dve operacie laparoskopicky slepe crevo a 5cm cystu na vajecniku a k tomu este 13hodinovy porord,tak dufam ze tuto bolest tak isto zvladnem,dufam ze nic strasnejsie ma uz necaka,inak ja som dost zimomrava,mohla by som si namiesto pyzama zobrat teplakovu supravu teplejsiu na zips?a tych 6tyzdnov sa ta podprda musi nosit aj cez den aj v noci?

ninab

vlasti studujem verejne zdravotnictvo (epidemiologia, pracovne lekarstvo...)...
anesteza je hnusna, ale ja myslim, ze keby som pocuvala pred operaciou take reci ake je to strasne a cakam nieco fakt hrozna, tak sa mi to take uplne hnusne nezda, ja som si asi trosku myslela, ze idem na prechadzku ruzovou zahradou, povazovala som to za kozmeticky zakrok a to bola chyba, mala som si uvedomit, ze ide fakt a operaciu a nie o fazulky a bola by som na bolest - celkovu (celeho tela) pripravena...inak to som este nemala ja tu horucku, co tu niektore opisuju...

vlasti

ninab,
ahoj,prave som pozerala fotky,no pekne,ale mala si pekne prsia aj pred tym podla mna,fu mna to caka za 7 dni,odpocitavam,a neviem sa dockat,ja sa tiez bojim toho prebratia pretoze dva krat som dostavala celkovu anestezu a za kazdym som po nej vracala.este aj pri porode som vracala.a mozem sa spytat aky medicinsky odbor studujes?