Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

vlasti,
myslim ze tam je dolezite lozko nechtu, tak francuzska sa bude dat. Ja si necham na malicku nalepeny iba tip a dam si ho prelakovat lesklym lakom. Bude to urcite smiesne, kedze ostatne mam zdobene akrylom, ale je to v podstate uplne jedno, ved nieco ine je teraz dolezitejsie...:-)))

vlasti

babydoll,
takze v pohode staci francuzka na nechtoch,tam mi vidno vlastne od polovice moju farbu ci musi vidiet uplne cely nechet?

vlasti

miu miu,
ahoj,no fuuuuuha uz som to pozrela,no nie je to boh vie co ale co uz pre krasu sa trpi.uz aby bolo po.
senties
drzim palce,nech vsetko je ok.

babydoll

senties,
ahoooooj, prave sme dofrcali domov, este som necitala vsetko,co sa cez vikend popisalo, no Teba to zajtra caka, tak rychlo pisem a moc moc drzim palceky. Zajtra uz budes prsatica, budes sa tesit, hned ako budes moct sa ozvi ako sa citis. Drzkaj sa. pa

miu miu

vlasti tie crepiny su 7aprila a 14aprila.
aj ja som sa prebrala inak v podprde a v gatkach, najprv som mala zomnicu a potom mi bolo teplo a potila som sa jak hovado z tych liekov. ja som pyzamo nemala a ani nepouzila. he

senties2

vlasti
ja so to tiez pozerala..pozri okolo 7.4.,no teraz by som to nepozerala ked ma rano idu robit,,,bala by som sa este viac....majte sa tu krasne..ak to prezijem v stredu ,dufam,sa ohlasim..pa pa

vlasti

fifibb,
no dakujem za povzbudenie,uz sa naozaj neviem dockat,len sa bojim ci mi vela veci triciek a kosiel nebude malych cez prsia,a ze budem musiet menit satnik.
ninab,
aha,takze si bola cely den bez pyzama,a na druhy den si si ho az obliekla,dik idem to pozriet v tych crepinach.

ninab

tajka a ty mas prvu kontrolu kedy? uz si mala? a tam ti nehovorili a retre? ze dokedy a tak?
kludne ju nasad napevno, ak mas pocit, ze su nizko, a ked sa zahojis poposiluj....budu vyssie uvidis, ale z retroposprsenky si tu nikto srandu nerobi a vsetky ju hromadne neznasame!!!