Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

caute,
tak ja som si pred opkou naschval nechty - ale na nohach nalakovala tmavofialovym lakom, lebo shak ako cez tie kozenky nove bolave by som si ich lakovala a sestrcka rano pred opkou: "cooooooo? vy mate nalakovane nechty? tak to hadam nie!" a davaj odlakovat a uz sa pucovalo... inak ma fakt na to nikto neupozornil...
kocky mam takyto pruser: uz asi tri dni positejem teplo, chlad a aj mam teplotu (asi 38st.) je to velky pruser? alebo to z vas niektora zazila? lebo ja som tu tusim citala, neviem, ci klaudia nepisela, ze troska ochorela po op, alebo kto...zajtra idem na kontrolu, tak dufam, ze secko bude ok...

nelina

hups,
nieco bolo so systemom,preslo to 2x.
ja mam tiez priehladne,len spicku mam bielu a ta je takmer mimo nechtu a nemala som ich nalakovane,takze preto hovorim,ze je lepsie sa spytat.ja som pred tym bola tiez len na dorabku.ale myslim,ze nebudes mat problem.ja som zostala zarazena,lebo gel je priehladny,bezfarebny.mozno sa anestez.zle vyspala,tak sa potrebovala odreagovat.este sa ma aj pytala,ze ktora dievcina na konzultacii mi povedala,ze ich mozem mat.
cosa tyka galerky,fotky som poslala este min.tyzden,dokonca 2x,ale zatial mi nic neprislo.

vlasti

nelina,no tak ja si ich necham odlakovane aby boli cele priehladne,nechcem kvoli tomu otravovat doktora.a urcite si ich nedam dole,vsak minuly tyzden mi ich doplnala a ja uz idem 1.12 na opku.

nelina

baby,
reagujem na gelove nechty.ja ich mam tiez,franc.manikuru.pri konzultacii som sa priamo dievciny,ktora mi vypisovala zmluvu na to spytala,nakolko povedala,ze nechty musia byt odlakovane.ukazala som jej ich a nebol problem,nakolko boli priehladne.ale ked som sa dostala na salu a napichavali ma,anesteziologicka ma "sprdla,ze som ich nemala mat",na co som sa aj ohradila,ze som to konzultovala na interklinik.takze asi je to individualne.ked som bola na opke u nas,nikto s tym nemal problem.aj tak si myslim,ze pokial je necht priehladny,nemal by to byt problem,ale urcite by som to druhy krat prekonzultovala priamo s lekarom.

nelina

baby,
reagujem na gelove nechty.ja ich mam tiez,franc.manikuru.pri konzultacii som sa priamo dievciny,ktora mi vypisovala zmluvu na to spytala,nakolko povedala,ze nechty musia byt odlakovane.ukazala som jej ich a nebol problem,nakolko boli priehladne.ale ked som sa dostala na salu a napichavali ma,anesteziologicka ma "sprdla,ze som ich nemala mat",na co som sa aj ohradila,ze som to konzultovala na interklinik.takze asi je to individualne.ked som bola na opke u nas,nikto s tym nemal problem.aj tak si myslim,ze pokial je necht priehladny,nemal by to byt problem,ale urcite by som to druhy krat prekonzultovala priamo s lekarom.

miu miu

tak baby prajem vela stastia a nebojte sa neni take hrozne. neskor sa nad tym budete smiat ze to bolo lepsie ako ste cakali. drzim palce.

evciatko7

Uz mam za sebou predoperacne vysetrenie, a vsetko v poriadku :-), a platila som 500SK..Iba mam malo vapnika ale to pre operaciu nevadi, ale zacnem papat mliecne vyrobky vo velkom...Takze o 2,5 tyzdna aj ja budem patrit medzi vas prstnate :-),a aj sestricka na internom mi zazavidela,ze aj ona nad tym uvazuje,a ze mi zela aby vsetko dobre dopadlo..Taka mila :-)

olinkaaa

caute baby som dalsia adeptka na nove prsicka:) pozerala som archiv tv joj a crepiny- april, prve tri tyzdne, tam je dievca, ktore podstupilo tiez operaciu:) chodte kuk:) kukajte vysielanie v utorok:) celkom zaujmave a na pohlad bolestive:(