Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

ahojte , ja som si dala pred 3 tyzdnami spravit prsia ... mam 300ml a mohli byt aj vacsie :) mam pod zlazu a uz mi sadaju teda menia tvar trocha ... chcem sa opytat, po kolko ste isli do solarka ? viem ze jazvy treba prelepit...dakujem

miu miu

nina ja som skusila iba prilozit podprdy ci badat rozdiel ked sa mi prala retro ale este ma to tlacilo kedze sa mi prsia este nedaju dat k sebe tak to bolo nepohodlne a neprijemne, takze ja som maximalne na sportovke.
uz mi maknu ale pomaly a postupne. inak stale viac a viac sa mi pacia a zamilovavam si ich.
fifi pocula som uz od viacerych bab ze maju necitlivy spodok, neviem co to moze sposobovat ale pocula som ze by to malo byt docasne. ale ja si citim v poho cele didi takze neviem to posudit. ked pojdes k doktorovi na kontrolu opytaj sa na to urcite.
baby a musim vas vyhresit a hlavne si davajte pozor. to neznamena ked vas nebolia ze su zahojene. jo? tak uz posluchajte!!!
som zvedava ake instrukcie dostanem zajtra. pa a dobru noc baby.

fifiBB

ninab
no podprsky žiadne zatial,retro nosím podstivo aj cez den aj v noci..ked idem niekam napr,s výstrihom,tak si horné gombíky na retro odopnem a kraje si zastrím do podprdy aby ich nebolo vidno a pohoda..len dnes som takú blbost spravila,kúrime v krbe a ja blbá som sa vybrala po drevo,odniesla som asi 15kg a potom ma začali bolet ruky,pazuchy a aj taký tlak na didách,tak sa bojím či som tým si dačo nevyviedla,noo..fnuk.

ninab

fifi ja som zajtra tyzden po opke - tak radsej nejdem vymyslat, ale dala som si ju uz dole ale iba na sekundu - kym mi frajer umyl chrbat s mokrym uterakom a ja som si akurat oholila podpazusie...
tak ale ako vidim som nedisciplinovany pacient:(
inak pod pazuchami mam nanormalne opuchy a podliatiny, fakt je to ulava si to aspon rozopnut!!!
neda sa povedat, ze by som ich mala makke ale urcite maksie ako pred tromi dnami, je to mozne ze by mi to uz zacalo maknut a bradavky - ziadna zmena citlivosti...
a ty ako? uz mas nakupene akesi podprsky a nosis este retro?

fifiBB

ninab
ahoj no ja som si prvý krát dala dole retro presne 2 týždne po opke,neviem kolko si ty?ja teraz v piatok už mesiac,juchúú ako to letí už mi začínaju ak maknút..

miu
tak sa tešiš na zajtra,konečne dalšia zmena však a ako prska,klesli trošku,maknú?vieš čo ja si spodok prs vobec necítim,je to ok?,a bradavky ma šialene bolia na dotyk..

ninab

miu cauka a diky za pozitivnu info, lebo ja uz som sa zacala bat, ci to nema nic spolocne s tymi hematomami - vidis na vsetko si neviem odpovedat a hlavne ked panikarim...

inak ja uz by som si rada vyskusala nejaku staru podprdu, nech si uvedomim rozdiel...iba tak pre radost, ci nie? nemam to skusat tak skoro?

miu miu

serena ani to tu nikde nenajdes, najprv posli foto pred na adresu e.uhrinova@gmail.com a livaa ti posle pristupy do galerky.

ninab aj sweetlemon mala hadam aj tyzden po zvysenu teplotu a nebol v tom nejaky problem, lebo brala antibiotika, aj klaudia ochorela tak sa potila v podprde, v pase na bruch lebo bola aj na lipo, a tiez to nebol nejaky pruser. vyzdravela a prsia to neovplyvnilo. neboj, zajtra sa opytaj na to lekarky.

ja idem zajtra na stehy. juhuuuu

ivja

Čaute. Dievčence, neviete, alebo nepočuli ste o niekom, komu vyberali / menili/ implantáty spod žľazy a dávali nové pod sval?. Ja to tak chcem , tak dúfam, že mi nepovie, že keď som mala pod žľazou,tak mi to dá len pod žľazu.