Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

miu miu, odporucil mi to doktor, ja som mala najprv robenu upravu teda mastopexiu a pol roka nato som mala augumentaciu a povedal ze pod zlazu to robi , tak som si to nechala pod zlazu ... Je to zle ?

nelina

baby,
mne este stale neprisiel pristup do galerky a to som fotky posielala min.stredu,aj ked len po opke a nie pred.

tajka99

ninab,
este som zabudla - dakujem za pochvalu, ty mas nadherny tvar prs, vobec nevidno, zeby boli anatomicke, su take pekne okruhle, ja osm si dala okruhly implos a nemam take ;-), ale to tak asi bude vzdy, ze seba vidi kazda kritickejsie, ako ju vidia druhi...

nelina

vlasti,
ja mam retro Z-sport a je tvarovo taka dost sportova.
tajka.
tie leukoplasty skresluju az velmi.pokial som ich mala,moje prsa vyzerali beztvare spicaky.ako som ich rano pred kontrolou odlepila,bolo to neporovnatelne.to uz boli prska!!!takze sa teskaj,ked ich po prvy krat uvidis bez leukoplastov.

tajka99

Ahojte cicuse,
ninab,
zatial neviem,ake mam cislo, to zistim, az ked si pojdem kupovat prvu podprdu. Ja som predtym mala male prsia, asi 1-ky, ale kupovala som si push-upky 2-ky a vypchavala ich aj 3-4 vypchavkami ;-) Som zvedava sama, ake cislo to bude teraz, lebo najprv sa mi moc nepacili, aj sa mi zdali nejake velmi anatomicke (pritom implantat mam okruhly), ale potom som si vsimla, ze to dost skresluju aj tie leukoplasty pod prsiami, vlastne to este zakryva spodok prs a tym opticky zmensuje. Ked si ich odmyslim, tak som spokojnejsia.
fifiBB,
ja mam tiez strasne citlive bradavky, ale je pravda, ze vzdy som mala viac citlive, ako treba, ale teraz niekedy az bolia. A ked ma niekedy pichne, tak akoby v bradavke, alebo v zlaze. Kedze som uz kojila, uplne mi to pripomina, ked sa mi naplnali prsia a ked to niekedy uz hranicilo so zapalom prsnikov (ked mala dlho spala a nestihla mi cicat). To mi asi najviac pripomina moj terajsi stav. Teda hlavne tesne po opke, teraz ma uz skoro nic neboli. Len ma sem tam pichne. Ale inak si prsniky citim v pohode a uz aj trosku maknu. Aspon sa mi zda ;-))

vlasti

nelina,
ahoj,aky to je vyrobca,ja budem mat lipeoplastic,pi.tvarovanu,netusim aka to je,tak to mas super nie si tak obmedzovana co si obliect.

nelina

baby,
to je zvlastne s tymi retro,ci to zalezi od vyrobcu,alebo od coho,ja mam na mojej pekny vystrih do celkom hlbokeho"V",v strede sa zapina na zips dlhy 10 cm,takze dekolt mam volny a nemam problem dat si tricko s hlbsim vystrihom bez toho,aby bolo vidiet podprdu.

olinkaaa

ahojte:)ked pojdem na konzultaciu ako dlho budem asi este cakat na opku???:) a viete mi nieco povedat o doktoroch, lebo mi pride celkom obtiazne navstivit ich vsetkych:P:) kto je konzervativny a kto je taky uvolnenejsi, alebo kto je striktny a kto sympatickejsi:) vsak viete co myslim:))) dakujem:)