Ahojte cicuse,
ninab,
zatial neviem,ake mam cislo, to zistim, az ked si pojdem kupovat prvu podprdu. Ja som predtym mala male prsia, asi 1-ky, ale kupovala som si push-upky 2-ky a vypchavala ich aj 3-4 vypchavkami ;-) Som zvedava sama, ake cislo to bude teraz, lebo najprv sa mi moc nepacili, aj sa mi zdali nejake velmi anatomicke (pritom implantat mam okruhly), ale potom som si vsimla, ze to dost skresluju aj tie leukoplasty pod prsiami, vlastne to este zakryva spodok prs a tym opticky zmensuje. Ked si ich odmyslim, tak som spokojnejsia.
fifiBB,
ja mam tiez strasne citlive bradavky, ale je pravda, ze vzdy som mala viac citlive, ako treba, ale teraz niekedy az bolia. A ked ma niekedy pichne, tak akoby v bradavke, alebo v zlaze. Kedze som uz kojila, uplne mi to pripomina, ked sa mi naplnali prsia a ked to niekedy uz hranicilo so zapalom prsnikov (ked mala dlho spala a nestihla mi cicat). To mi asi najviac pripomina moj terajsi stav. Teda hlavne tesne po opke, teraz ma uz skoro nic neboli. Len ma sem tam pichne. Ale inak si prsniky citim v pohode a uz aj trosku maknu. Aspon sa mi zda ;-))