Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
tak uz sa ti to krati!isloto rychlo.na izbe som sa prezliekla do ich "kosele"na zaviazanie,prisiel lekar,zase ma premeral,pokreslil fixou,este raz sme si presli velkost,typ implosa.sestricka mi potom dala tabletku-asi na ukludnenie,prisla s vozikom a isli sme na sal.tam som si lahla na stol,priviazali mi ruky,napichli mi kanylu do zily,zmerali mi tlak,medzitym sme sa porozpravali/bola som v pohodicke,mozno z tej tabletky/ a potom uz mi len vstrekli do zily uspavacku.stihla som len povedat ze uz to na mna ide.sestricky s lekarmi este srandovali,ze ja si budem pekne spinkat a oni budu pracovat.takze horsie stavy zazijes az po prebudeni,ja som sa na uspavanie tesila.

vlasti

nelina,
ahoj,mohla by si mi opisat prosim ta co sa bude diat ked pridem rano na 8 pre opkou?v pondelok ma to caka.

nelina

lela,
ja som zajtra treti tyzden po,prsia mi tak celkom viditelne zacali odpuchat a maknut po 10-12-tich dnoch,aj ked ja som ich nemala nejak moc tvrde od zaciatku.min.tyzden ked som bola na stehy,doktor povedal,ze sadaju pekne,aj odpuchaju,ale este to chce cas.samozrejme,ze este trosku citim ked dam dole retro pnutie,takze tazko povedat.ja mam anatomy,takze vrch nebol nejak velmi opuchnuty.asi by sa mohli vyjadrit baby,ktore presli uz maju za sebou 6 tyzdnov.

Lela1

ahojte baby
sledujem Vas stale len uz nemam cas sa zapajat...
kedy Vam zacali odpuchat prsia? teda hlavne ten vrch? Ja som dnes 12 den, co to odpuchlo ale este stale sa mi to nepaci... a Kedy Vam zacali maknut? Diiky za odpovede

nelina

kiaruska,
tiez by ma dost zaujimala,preco ti dali implose pod zlazu.tebe nedali moznost rozhodnut sa,ci ich nechces pod sval?alebo si si ich z nejakeho dovodu musela dat len pod zlazu?tento sposob sa uz robi asi velmi malo a vacsina chirurgov,ale aj dievcat sa tak nejak automaticky rozhodne pod sval.Pod zlazu mas vacsie riziko kapsularnej kontrakcie,vrasnenia,skor prsia opadnu a implantat je ovela viditelnejsi.pod sval je to sice bolestivejsie,ale vysledok je podstatne lepsi a kvalitnejsi.to je moj nazor /myslim ze nie len moj/.preto ma tiez zaujima,ci si spokojna.