caute baby,
vlasti, u mna to prebiehalo asi takto...rano mi doniesla sestricka sprchovaci gel- dezinfekcny, ze mam sa ist osprchovat, medzitym mi vynadala za nechty na nohach a dala mi odlakovac, tak som odlakovala, potom mi kazala si na pol hodinu lahnut vodorovne na postel a dala mi take "podvazky" (ale strasne! nemocnicne modro-biele) ze po tej polhodke si ich mam natiahnut - proti tromboze (mozno preto, lebo som uzivala 8 rokov horm. antikon.) a dala mi popri tom tabletku - povedala, ze budem ako po pohariku, ale bola som ako po flasi! dotackala som sa ku lekarom, ktori ma pokreslili fixou a sli sme na operacku a tam velke smiechoty...kanila do zily, maska s kyslikom...posledne co si pamatam je, ze som sa spytala, ci je normalne, ze mi trrrpne cely ksicht a oni sa smiali.
omnoho horsie je to, co je po operacii ale aj stres vecer pred operaciou - rano ti ubehne ako voda!
kiara, to ukladanie pod zlazu ma sice par nevyhod, ale ja som za to nechat to vsetko na doktora, ved kurniksopa on vie najlepsie co robi, predstav si, ze by ti kazdy fusoval do remesla...mne chceli dat tiez pod zlazu najprv, ale potom, ze oni sa este pri operacii rozhodnu a mam to nakoniec pod svalom. asi mas pevnu zlazu, ked ti to tam dali, mne tiez najskor hovorili, ze mam celkom masivnu a mohlo by to ist aj tam...