Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tajka99

ninab, jasne, ze na 1-2 hodinky moze dole, mne to tiez vravel, ja si zatial davam sportovu, v nej sa inak citim este lepsie ako v retro. No a ked si retro vyperiem a vysusi sa, dam si ju spat. Ale uz som bola aj pol dna v tej sportovej, lebo chodim na anglinu a ta retro je dost vysoko, nemam vela takych triciek - bez vystrihu.

tajka99

ivja,
ty nemas fotoalbum? Velmi by som chcela vidiet, ako tie implose vyzeraju po 12 rokoch, nechystas sa pridat svoje fotecky? AJ ked ty ich mas pod zlazou, tak to je asi rozdiel, ale aj tak :-)

ametystka,
a ty kde ides, do nemocnice? Ja som sa najprv bala dat si to v KE (pred rokom sme este byvali v BA, tak som myslela, ze si to dam robit radsej tam, ale dcerka bola este mala), no ked som vydela prace kosickych doktorov, tak som bola spokojna. Uz je to aj v KE dost casta zalezitost, tak verim, ze ti to dopadne fantasticky. Ja sa vzdy smejem, ze horsie, ako to bolo, to uz nemohlo dopadnut :-D Takze nemaju ti doktori az taku tazku pracu :-) Samozrejme zartujem...

ninab,
som ti vravela, ze mne tiez pripadaju az velmi anatomicky, hned od prveho dna opky, ale pacia sa mi cim dalej, tym viac ;-)

ninab

baby inak dnes mi doktorka povedala aj, ze kludne moze ta retro ist ole, ked sa potrebujes umyt, oholit alebo ju oprat, ze tie prsenka tu hodinku- dve na mna pockaju na mieste:)))

ninab

tajcus, inak tebe by som v zivote ani len netipovala gulate...mas ich akoby boli tvoje na 100% by som povedala, ze anatomy...
a inak dnes na prvej kontrole mi dala dole leukoplasty a ja som si ich tak zbadala zvrchu a vravim, no mohli byt aj vacsie...a ona kazala sestricke doniest zrkadlo a ked som ich videla bez leukoplastov...hmmmm straaasne v pohode - UZ SA TESIM NA LETO!!!juchuuuuu

ninab

caute baby,
vlasti, u mna to prebiehalo asi takto...rano mi doniesla sestricka sprchovaci gel- dezinfekcny, ze mam sa ist osprchovat, medzitym mi vynadala za nechty na nohach a dala mi odlakovac, tak som odlakovala, potom mi kazala si na pol hodinu lahnut vodorovne na postel a dala mi take "podvazky" (ale strasne! nemocnicne modro-biele) ze po tej polhodke si ich mam natiahnut - proti tromboze (mozno preto, lebo som uzivala 8 rokov horm. antikon.) a dala mi popri tom tabletku - povedala, ze budem ako po pohariku, ale bola som ako po flasi! dotackala som sa ku lekarom, ktori ma pokreslili fixou a sli sme na operacku a tam velke smiechoty...kanila do zily, maska s kyslikom...posledne co si pamatam je, ze som sa spytala, ci je normalne, ze mi trrrpne cely ksicht a oni sa smiali.
omnoho horsie je to, co je po operacii ale aj stres vecer pred operaciou - rano ti ubehne ako voda!

kiara, to ukladanie pod zlazu ma sice par nevyhod, ale ja som za to nechat to vsetko na doktora, ved kurniksopa on vie najlepsie co robi, predstav si, ze by ti kazdy fusoval do remesla...mne chceli dat tiez pod zlazu najprv, ale potom, ze oni sa este pri operacii rozhodnu a mam to nakoniec pod svalom. asi mas pevnu zlazu, ked ti to tam dali, mne tiez najskor hovorili, ze mam celkom masivnu a mohlo by to ist aj tam...

ametystka

ahojte,
mne sa to blíži, idem 8. decembra... cez víkend som cítila pichanie na vaječníku, ako ako pri nachladnutí,preto som včera naklusala na gyndu, vraj to vyzerá ok, ale pre istotu mi dala Sumamed, sú to len tri tabletky.doma som pozrela príbalový leták a tam stojí, že po užívaní liekov môže dôjsť k zvýšeniu hladiny pečeňových enzýmov a bilirubínu...2. decembra idem na krv, bojím sa, že výsledky pre ten bilirubín nebudú ok. brali ste niektorá pred op ATB?
tajka99, dobrú robotu odviedol Magdo, až mi je ľúto, že ja som tiež nezvolila chirmed... až dáš dole flajstre, budeš
kočica. ináč, ja som tiež z ke :)

nelina,
tak som sa vžila do tvojho príspevku, kde opisuješ čo sa dialo tesne pred op, až som zabudla dýchať :) pod tou erárnou košeľou si si mohla nechať nohavičky?

fifiBB

neli inak skús ešte raz poslat live fotečky,mne to tiež prešlo až na druhý krát,bo som už zvedavá na teba:)))

fifiBB

nelina
ahoj ,prosim ta chcem sa ta spýtat ty si cítiš celé prsníky?lebo ja si vobec necítim spodok prska od rezu až po bradavku..neviem či je to ok,kontrolu mam až o dva a pol týždna..a bolia ma bradavky pri dotyku,vlastne len tá čast bradavky kt.si cítim,.