Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

jaj a ninab nebolelo, len troska stipkalo. A ja nosim len same rolaky. ja som strasne zimomravy clovek. no hroza so mnou. ja keby mozem tak beham s perinou cez seba. No a ked mam rolak retro nevidiet. ja na zimu nenosim ziadne vystrihy. je mi zima na krk a nechce sa mi byt chora. he
ale v lete a na jar si to uzijem.

miu miu

ivja ja som nohavicky mala a aj ponozky. ale boli baby ktore boli na EVU na sale. tak to zalezi od lekara a danej kliniky.

ninab som vyse troch tyzdnov po opke tak mi uz povedala ze retro mozem pomyly vynechavat z oblecenia, ale treba mat sportovku. Prsia este nedam k sebe ani nahodou. este to boli a ani sa poriadne nevystriem. taha ma koza. he
este treba cas na to aby sa mi aj ten sval natiahol.

Kiaruska jasne ze si si nechla poradit ale len moj nazor je ze ja by som nikdy nesla k lekarovi ktory mi mi ich chcel dat pod zlazu. Prosto ja som trvala na svale a som rada ze aj moja lekarka. Nehovorim ze ich mas zle. urcite su krasne teraz ale ja som ich chcela na dlhsiu dobu samozrejme tak som premyslala inak. ved mozno aj mna caka reopka lebo nemam deti. tak ale chcela som sa vyvarovat vsetkych chyb. Ja som totiz sa o prsia zaujimala vela rokov kym som sa na to odhodlala a mala som toho teda dost nastudovane. Tak preto viem vsetky vyhody a nevyhody. ale neber to osobne, to len komentujem prispevok a hlavne moj nazor prezentujem.

babydoll

kiaruska,
ja si tiez myslim, ze doktor ti najlepsie poradi. Pekne sa z nich len tes a prispej k nam do galerky, nech ti ich mozme aj pochvalit:-)))

senties,
uz by si mala mat po opke, dufam ze si v poriadku, ozvi sa co najskor ako sa citis.

Kiaruska

mne ich robili v medical centre a zatial som spokojna , je to sice len 3tyzden od operacie ale zatial su ok a to ze padnu ? kazde podla mna sadaju...asi ked dr zvazil ze pod zlazu tak asi to tak mojmu telu vyhovalo ... a preco som si ja nerozhodla pod sval ? pretoze on asi vedel co robi a ja nejsom dr a mam len 18 tak som to nechala na dr , ale ked padnu a odkojim si dieta tak si dam urobit prsia este aj 5 krat a aj pod sval ...

ivja

tajka99, pravdupovediac na fotky sa neviem odhodlať. Neverili by ste, aké sú moje prsia béé po 12 rokoch .Uplne nesexi, ani by ste neuverili, že mám implantáty. K trškovi idem na ďalšiu konzultáciu až 20.12.Kázal mi prísť do ružinovskej nemocnice.Dovtedy sa zbláznim z toho behania zo stránky na stránku a všade len prsia a prsia .Stále mi nikto neodpovedal,či mali tie nohavičky počas opky.

ninab

miu takze nebolelo? ja mam teraz uz zo vsetkeho strach...
takze po dvoch tyzdnoch mozem spat bez nej? ja som tiez dnes videla prvykrat jazvu, bola som na prevazoch a neni to vobec take hrozne a este ti ich prelepili? uz sa ti daju dat k sebe, ci nie? to preto este nemozes pushupku?

ninab

tajka a ja nemam z vystrihom v podstate ziadne triko, jedno a to vobec nie V ale take slabe u
a ten dekolt neni ani teraz na V - jedine s pushupkou (mam prsicka od seba, ale tiez to vie byt sexi)
ale nevadi trika si necham a ak sa do niektoreho nasukam s objemom 98, tiez to koze byt fajn...na toto leto sa kazdopadne tesim...

ninab

kocky, inak co sa tyka tej retro, tak nic by mi na nej nevadilo - ani vyzor, ani ze je na pol trupu, ale to, ze ja mam strasne opuchy pod pazuchami v urovni prs a to o tom som pisala, ze mam cierne - take az podliatiny a na nich ma strasne taha a svrbi to neuveritene, ked mi henten opuch zmizne, tak uz to bude ok, mozno sa s tou retro viac skamaratim:)

ametystka

miu,
závidím ti, veľmi by som chcela byť už na tvojom mieste, už bez stehov... ale ešte je to ďaleko...

tajka99,
idem na juh, dr. hudáková, videla som jej robotu, som spokojná. btw magdo ani nemal v pc takú plochaňu ako ja, tak mi nemohol ani ukázať foto na porovnanie:))
k hudákovej som sa dostala náhodou, potrebovala som povyberať znamienka a tak medzi rezaním, šitím a vyberaním stehov sme sa dostali až k plastike... do chirmedu nejdem aj preto, lebo tam pracuje ako sestrička moja spolužiačka zo zš...
nechodíš na anglinu náhodou na užhorodskú? ja hej...

miu miu

baby tak dnes som bola na vyberanie stehov, nebolelo len troka stipkalo ale az ked uz boli vonku. Doktorka povedala ze sa jej pacie ze pekne sa formuju ale ze to treba este cas. ze mam na lavom hore trocha vacsi opuch ale ze to pojde este dole len treba pockat. ale nic neboli tak je to ok. a mozem dat dole retro. na sport a nejaky beh alebo namahavu pracu mam nechat ale aj na noc mozem byt bez aj cez den ze uz staci sportovka. he tak sa tesim. jazvicky su krasne tenulinke. ani ked sa kukam do zrkadla z predu alebo z boku tak nevidiet. tak zatial je to dobre. zakazala mi samozrejme este nosit alebo kupovat push upky, ze to este je skoro. ved to aj citim ze to by ma tlacila.
takze takto......