Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sweetlemon

miu
neviem, trska povedal, ze to je normalne a ze to chce cas. ale neviem, kolko casu. ja mam spodnu polovicu necitlivu. vlastne tam, ako prerezal to tkanivo. po bradavku. na jednej strane mi ani nefunguje bradavka, cit v nej mam, ale len taky polovicny, lebo aj ked mi je zima, tak mi stvrdne len jedna a druha je taka mrtva :(

miu miu

ja tomu nechapem, preco niektore stracate citlivost? neni to tymi drenami? neni to v tych miestach? lebo ja si citim cele prsia. tak tomu nerozumiem ze preco sa to deje.

sweetlemon

babeny
padla tu taka otazka na citlivost prsnikov...ako dlho po opke ste ich mali necitlive, akoby umrtvene? Ja stale nic necitim, ked si chytim naj jazvou...

sweetlemon

ninab
sice pisem neskor, ale predsa :)
ja som mala vyse tyzdna (cca 10dni) stale zvysenu teplotu po opke, furt som mala tak cca 37-37,8C a tiez som sa bala, ale potom to preslo samo, to sa organizmus snazi liecit a tym vznika to teplo, takze kym to neni ovela viac, tak sa neni coho bat :)

Kiaruska

babydoll - no ja sommoc jemu nechcela kafrat do roboty ... Vydupala som si u neho 300 a chcel mi dat260 a 280...Kedze som mala jeden vacsi a jeden mensi tak aj preto sa rozhodol pod zlazu ...Kazdopadne verim, ze v pribehu pol roka nebudem mat prsia az na bruchu :(

Kiaruska

jasne , ja som sa o tom zaujimala 2 roky kym som si ich dala ... Kazdopadne som to nechala sa na dr a ked pred tym mi spevnovali prsniky tak si myslim ze zlaza je pevna ...Vela zien co poznam maju pod sval aj ja som chcela ale ked povedal ze stavba mojich prsnikov je taka a taka a ja mam upravene prsia a tkaniva bude to lepsie takto ...troska sa bojim ze mi padnu az na brucho. no dufam ze nie :)Ale dakujem vam vsetkym za radu :) Jasne ze toto je forum kde sa o tom diskutuje takze pohoda .) a baby aka galerka ? moc to tu nepoznam ...

nelina

kiaruska,
suhlasim s miu miu,ja mam sice dieta aj urcite viac rokov,dalsie uz neplanujem,takze ratam,ze na reopku uz nebudem musiet ist.

videli ste v casopise fotky Barkolovej?uz neviem v com to bolo,ale je odfotena v plavkach ake mala prsia po opke a po tom ako schudla.no vyzeraju fakt hrozne a to je len nejake 3 roky po operacii.

nelina

miu miu,
ja sa tiez poriadne este nevystriem a trochu citim tah v prsach.
baby,
no moj manzel ich konecne v sobotu po prvy krat videl a aj si ich omakol.sice sa najskor bal,ale nakoniec sa prekonal.ak si pamatate,pisala som,ze velky strach mam z toho,ako sa mu budu pacit,a ci opkou nieco nepokazim.on bol aj pred op na ne dost zatazeny.moja vyhra-zacina byt zatazeny na ne este viac,aj ked este nie su take ako by mali byt.vy ste ich uz svojim polovickam odprezentovali?

nelina

vlasti,
ja som mala nohavicky aj pocas opky.

fifib,
ja mam stale necitlivu pravu bradavku aj prsko pod.lave je v pohode.myslim,ze je to tym,ze na pravom som mala o 1,5 cm mensiu elasticitu koze,takze je viac natiahnuta.fifi,urcite ti chce cas,kym sa koza prisposobi.povedal to aj doktor.

kiaruska,
diskutujeme nie?ked citam,ze mas 18 rokov,tak uz chapem,rozhodnutie lekara dat ti ich pod zlazu.vacsina bab na fore uz ma aj deticky,kojili sme,alebo sme tu aj starsie baby.urcite mas pevne prsne svalstvo,mozno pevnu a velku zlazu,takze toto rozhodnutie vcelku schvalujem.to,ze malokto chce implantaty pod zlazu som si nevymyslela ja,ale je to realita.ja som videla kocke v nemocnici implantaty pod zlazou,ktore mala 8 rokov a je pravda,ze po prvykrat som videla co je to vrasnenie /aj som si to ohmatala/implosa a ake boli padnute.nie je to nic esteticke.teraz planuje vymenu,kedze uz ma dieta.vtedy,ked si ich davala ona,este sa pod sval nedavali,alebo to robil malokto.kiaruska,toto ber ako diskusiu a vymenu skusenosti.ak niekedy v buducnosti budes planovat vymenu,alebo pojdes na kontrolu,mozes sa lekara viac pytat.ja to tiez tak robim.