vlasti,
ja som mala nohavicky aj pocas opky.
fifib,
ja mam stale necitlivu pravu bradavku aj prsko pod.lave je v pohode.myslim,ze je to tym,ze na pravom som mala o 1,5 cm mensiu elasticitu koze,takze je viac natiahnuta.fifi,urcite ti chce cas,kym sa koza prisposobi.povedal to aj doktor.
kiaruska,
diskutujeme nie?ked citam,ze mas 18 rokov,tak uz chapem,rozhodnutie lekara dat ti ich pod zlazu.vacsina bab na fore uz ma aj deticky,kojili sme,alebo sme tu aj starsie baby.urcite mas pevne prsne svalstvo,mozno pevnu a velku zlazu,takze toto rozhodnutie vcelku schvalujem.to,ze malokto chce implantaty pod zlazu som si nevymyslela ja,ale je to realita.ja som videla kocke v nemocnici implantaty pod zlazou,ktore mala 8 rokov a je pravda,ze po prvykrat som videla co je to vrasnenie /aj som si to ohmatala/implosa a ake boli padnute.nie je to nic esteticke.teraz planuje vymenu,kedze uz ma dieta.vtedy,ked si ich davala ona,este sa pod sval nedavali,alebo to robil malokto.kiaruska,toto ber ako diskusiu a vymenu skusenosti.ak niekedy v buducnosti budes planovat vymenu,alebo pojdes na kontrolu,mozes sa lekara viac pytat.ja to tiez tak robim.