Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

miu miu

nina to co pises je ok, ale prsia pod zlazou do buducnosti nemaju vyznam. a to tu potvrdilo vela dievcat aj lekarov, cize ked uz platit tak nehorazne prachy na vylepsenie seba tak nech to stoji za tu bolest a nech som si ista na 99% ze mi ostanu na mieste aj po niekolkych rokoch. ja by som napriklad k lekarovi ktory by mi chcel dat pod zlazu silou mocou proste nesla. je to moje telo a moje prachy a chvalabohu mame na vyber aj lekarov aj kliniky. vidis aj ty mas pod svalom a urcite si teraz vnutorne spokojnejsia a netrapis sa ci ti o 3 roky padnu nisie. nie?

nelina

ninka,
prepac,ale podla toho co tu pises,lekarka si ta ziskala velmi divnym sposobom.podla mna mas pravo pytat sa a lekar ma povinnost vysvetlovat,zvlast ked si jeho sluzbu platis. myslim si,ze rozhodnutie ci pod zlazu,alebo pod sval je velmi velke rozhodnutie.ano,pod sval je to pracnejsie a jednoduchsie je to dat pod zlazu.aspon co som citala nazory LEKAROV a pytala som sa na to.ked som vysolila tolke prachy za prsia,tak chcem vediet vsetko do detailu.pokial mi lekar vysvetli preco mi nemoze vyhoviet,tak sa urcite prisposobim a dam na jeho odporucanie a pokial nebudem spokojna s vysvetlenim,tak pojdem este na konz.inde..ale aby ma lekar zrusil tym,ze ak nebude po jeho tak mozem ist inde,nóó tym by si ma urcite neziskal a k takemu by som urcite nesla a este by som mu urcite spravila "reklamu".so mnou dokonca doktor pred opkou sedel a vysvetlil mi sam od seba cely priebeh operacie.co sa tyka vyrobcov silikonov,tam nejaky rozdiel nie je a to sa neda porovnavat s umiestnenim.
baby,
s tou citlivostou,ja mam bradavku tiez necitlivu,takze chce to fakt cas.na druhy den po opke som sa na to pytala a vraj je to bezne.

jankam

Ahojte dievcata ,chcem sa spytat ci a ked mozem najst nejake fotky ohladom poprsia??
A este vase odporucanie ku komu a kde ist,mam 19 rokov a prsia mam take velmi pevne maaalinkate 1 ky som z toho na nervy ,lebo nemozem nejak extra nosit vystrihy a ked si uz dam tak mi ide podprsenka prasknut od vypchatia...tak vas chcem poprosit o referencie ..ja som objednana u mudr.minaroviecha na buduci tyzden na konzultaciu...a rozmyslam ci mam ist este k niekomu?
Jana

ninab

caute,
baby nezda sa vam, ze polemizovat o tom, ci pod zlazu alebo pod sval je to iste, ako polemizovat o tom, ci eurosilikony alebo mentory?
iny kraj - iny mrav :)
iny lekar - iny nazor :)
verte tomu, ze keby vam daval jeden lekar na chlp tie ist implose pod zlazu na to iste telo a pod sval...vyzeralo by to uuuplne inac, kazde by malo svoje klady a zapory a je na lekarovi, hadam, ktore priority zvoli individualne na kazdej pacientke, nie?
mne povedala, ze mozem mat pod zlazu aj pod sval a ze sa rozhodne pri opke a este raz som jej skusila do toho kafrat a jej kvoli tomu telefonovat- zvysila hlas, ze ak chcem, mozem ist aj inde, ze plastickych chirurgii je po slovensku neurekom...tymto si ma nakoniec aj ziskala, nakoniec mi ich dala aj tak pod sval, ale verila som jej len kvoli jej pevnosti nazoru, zatial som spokojna, presne ako povedala, uz na zaciatku: "nina, uvidis, ked budem spokojna ja, budes spokojna aj ty..."
kocky a prisla som za nou s tymto: ze chcem eurosilikony min.350ml, gulate so strednym profilom...povedala, ze ak nebude po jej, nebude ma operovat a hotovo...mam mentory 250 ml anatomicke s vysokym profilom A SOM VELMI SPOKOJNA ZE SOM POSLUCHLA...

renata27

nelina

nevidela som Barkolovu, ale viem ake ich ma. Ved sa hovori, ze jej padaju dole, ma ich hrozne, robil ich Minarovjech v Ruzinove. Ja som povodne mala ist k nemu chcel mi dat len pod zlazu. ale za 100 litrov, kt. pyta som nebola spokojna s konzultaciou, tak ze skusim dalej. A dobre som spravila. Dr. Jezovita je super, a dala mi pod sval. Minarovjech dava vacsinou pod zlazu aj mojej kamoske robil, a ona tiez ma vacsie a spadnute, co sa mne nepaci...fakt oni casom spadnu, a to este ona nema dieta.
Neviem od coho to zalezi, asi je pohodlny.

vlasti

caute baby,
no dnes som este dokupovala nejake pyzamko,coll nohavicky a papucky,takze ja uz som vybavena a mozem ist,no pondelok sa blizi,len som tak chodila okolo podprseniek a pozerala tie vacsie cisla,xi,ktovie ake prska mi to spravi ked mam 75B,a da mi 400ml anatomicke pod sval?hm?4 alebo 5?

fifiBB

tajka
ja som doktorovi koli tej necitlivosti spodnej časti prsnikov nevolala,pretože si to viem aj logicky vyvetli..skratka bol tam rez,prerušenie nervov,to chce čas..niektoré to majú,niektoré len čiastočne,niektoré vobec..no ja to mám a može to záležat od elasticity kože ale aj od velkosti imploša,to skor..ja ich mám dost velké až 410 som si dala,tak možno preto,ale možem povedat že s tou citlivostou som už podstatne lepšie na tom ako po opke,vtedy som si necítila ani bradavky,tie su už v poho,dokonca až precitlivelé,bolia na dotyk..

fifiBB

ivja
prečo sa hambiš..tie silikony sa ti za tých 12 rokov zdeformovali?nerozumiem...prečo vyzerajú podla teba hrozne..to aj moje budú vyzerat po tolkých rokoch hrozne???či si s nimi odkojila minimálne tri detičky,či???

tajka99

ivja,
jasne, vsak tu na tych strankach je nas vela, co vieme, co su to komplexy, ale za chvilku budes sexica, chvalabohu za tu moznost. Chlapi si, chudatka , zvacsit dat nemozu ;-DD Tak bezkaj rychlo, rychlo pod skalpel, a budes mat vrazedny sexappeal :-DDD

inak baby,
ja by som teda nevydrzala tak dlho cakat, keby som mala podobny problem - ako tie modriny tmave, horucky alebo ta necitlivost, a pod. Mne dali po prepusteni cislo mobilu priamo na chirurga, co ma operoval a s tym, ze mu mozem kedykolvek volat. A aj som volala, ked som videla este nepresiaknutu krvavu skvrnu na obvaze 3dni po opke. A ked sme sa dohodli na sobotu rano, tak uplne v pohode bol, este ma pochvalil, ze radsej zavolat, ako nieco zanedbat. Oni sami ze casto prehnane vsetko uistuju, aby nevznikla ziadna skulinka na preniknutie akejkolvek infekcie ci problemu. Takze baby, ja by som radsej so vsetkym hned zasla za doktorom,a lebo to s nim preberala.
Ja si prsia citim uplne cele, mozno sa Vam prerusili nejake nervove zakoncenia, ktore potrebuju cas, aby sa znova spojili. Drzim palceky, aby bolo vsetko OK, vsak dnes uz tato operacia patri medzi banalne zalezitosti, vdaka nam, vecne nespokojnym zenam :-))