ivja,
jasne, vsak tu na tych strankach je nas vela, co vieme, co su to komplexy, ale za chvilku budes sexica, chvalabohu za tu moznost. Chlapi si, chudatka , zvacsit dat nemozu ;-DD Tak bezkaj rychlo, rychlo pod skalpel, a budes mat vrazedny sexappeal :-DDD
inak baby,
ja by som teda nevydrzala tak dlho cakat, keby som mala podobny problem - ako tie modriny tmave, horucky alebo ta necitlivost, a pod. Mne dali po prepusteni cislo mobilu priamo na chirurga, co ma operoval a s tym, ze mu mozem kedykolvek volat. A aj som volala, ked som videla este nepresiaknutu krvavu skvrnu na obvaze 3dni po opke. A ked sme sa dohodli na sobotu rano, tak uplne v pohode bol, este ma pochvalil, ze radsej zavolat, ako nieco zanedbat. Oni sami ze casto prehnane vsetko uistuju, aby nevznikla ziadna skulinka na preniknutie akejkolvek infekcie ci problemu. Takze baby, ja by som radsej so vsetkym hned zasla za doktorom,a lebo to s nim preberala.
Ja si prsia citim uplne cele, mozno sa Vam prerusili nejake nervove zakoncenia, ktore potrebuju cas, aby sa znova spojili. Drzim palceky, aby bolo vsetko OK, vsak dnes uz tato operacia patri medzi banalne zalezitosti, vdaka nam, vecne nespokojnym zenam :-))