Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

fifiBB.rokov.Ešte ako vysokoškoláčka som nemala pekné prsia.Implantáty som si dávala pred 12 rokmi v 30, už po odkojených 2 deťoch.Vtedy som už vyzerala ako vyťahaná príslušníčka černošského kmeňa.U doktora nebolo žiadne extra meranie, ani mi nikto nevravel o možných veľkostiach a či pod žľazu, alebo pod sval. Nič som o tom nevedela ,ani som si nemala odkiaľ zistiť, veď počítače ešte poriadne ani neboli.Takže čo mi doktor povedal, bolo pre mňa skoro sväté- akože tak to asi má byť.pravdu povediac, ani potom som s tvarom pŕs nebola veľmi spokojná, pretože mám širší chrbát a on mi dal vtedy tuším 180-tky impl.Prsné tkanivo mám pravdepodobne veľmi slabé , pretože mi prsia povoľovali a teraz mi v 42 rokoch viacmenej už ovísajú znovu.Strašne som zvedavá, či mi bude môcť dať doktor nové impl. pod sval, keďže mám staré pod žľazou.Takže tak.

jankam

A SOM Z TOHO MAGOR CI EUROSILIKON ALEBO MENTOR??citam to tu a uz mi z toho asi sibe alebo je to tu 50 na 50. ..ake mas ty ninka?

dik

jankam

ninab

Dakujem za odpoved..
Kde mozem poslat svoje foto?nech vidim ja uz vase naadherne prsicka :) myslene v dobrom :)

aaa objednala som sa DR.TRSKOVI do interklinik na buduci tyzden na konzultacku a este uvazujem ci sa mam aj k dr.jezovittovej???

A ja mam depku ,ze co ak to prave mne neurobia tak ako si predstavujem..segra ma furt strasi nech si pozeram zle urobene prsaaa

ninab

tajka a ked niekto s polyuretanovymi implantatmi (nielen prsnikovymi) zomrie, tak nevyberaju sa nahodou pri pitve?
toto neviem, ale to by bolo velmi zaujimave voci zivotnemu prostrediu, aj ked najradsej by som si ich nechala :)))

ninab

ale kocky pokial sa bavime o vrasneni tak neni pochyb o tom ze toto je submuskularnym vlozenim vyriesene... to nepopieram, to mate veeeliku pravdu, z hladiska anatomie taka zlaza, ktora by vedela tomuto zabranit tak ako sval v ludskom tele nie je!!!

ninab

a co sa tyka vyrobcov silikonov, tak aj tam ten rozdiel teda je...
bohuzial uz len v percentach vzniku komplikacii pri jednotlivych typoch a aj v technologii vyroby..
..okrem ineho uvedomujem si ze aj v cene..

ninab

koceny, nelina a miu,
mne takisto musela lekarka vediet odpovedat na moje otazky a aj mi do detailov (a to mi verte, ze mna nejake vysvetlenia pre laikov neuspokoja) vysvetlila jej vlastne postupy - asi som tam zabudla napisat, ze som postupnymi konzultaciami (stretli sme sa trikrat a telefonovali x-krat) zacala chapat, o co jej vlastne ide a ako to cele (to "pod zlazu a pod sval")funguje. tiez som sa dozadovala pod sval a nikde inde, ale keby ste trosku rozumeli anatomii ludskeho tela a obzvlast toho zenskeho, pochopili by ste to a to som casom "od vymyslu az po splnenie sna" nastudovala a pochopila aj ja, ZE NIEKTORE TYPY ZENSKYCH HRUDNIKOV A PRSNYCH SVALOV A ZLIAZ SU VHODNEJSIE NA VLOZENIE IMPLOSU POD ZLAZU!!!
jednoducho pri mne sa rozhodovala pre "masivnu" prsnu zlazu a "tuhy" prsny sval priam nalepeny na rebrach s minimalou elastickostou a roztaznostou pretoze vacsinu svojho 24-rocneho zivota som ho posilovala ako sportovec...
konieckoncov mam ho tam len preto, lebo pri operacii sa jej zdalo, ze by to slo teda aj tam a bolo to moje vyslovne zelanie, aj ked v poslednych chvilach som zastavala nazor, ze to plne nechavam na nu, inak ked sa nad tym teraz tak zamyslam, tak pamatate si baby o akych bolestiach pooperacnych som vam pisala, mozno to FAKT malo nieco spolocne s tym, ze som bola viac typ na tu zlazu...(osobne sa citim lepsie, ze ho mam pod svalom to mate velku pravdu, len niekomu sa to proste mozno vobec neda alebo by to mohlo mat horsi dopad a konecny vysledok ako druha moznozt)
:)

externa

kiaruska-co sa medical centra tyka-aj mne povedal pod zlazu,vraj u mna pod sval neni mozne,hlavna vec ze dalsi dvaja Dr.mi odporucili pod sval a nevideli v tom problem.Taktiez jedna baba bola robena v medical-tiez jej povedal ze u nej pod sval neni mozne,dokonca jej to nespravil dobre...A tiez iny dr.jej povedal ze pod sval by nebol problem-ale uz bolo neskoro...
takze asi tolko k medical...nevravim,ze nerobia dobre-su najlacnejsi,ale......

tajka99

Nechcela som uz kafrat do tej temy "pod svla, ci pod zlazu", lebo verim tomu, ze je to pre tie babenky, co to maju za sebou a pod zlazou dost blby pocit, ked to uz nemozu zmenit. A clovek ma tendenciu obhajovat si svoje rozhodnutia, nech su uz akekolvek. Ale tiez si nemyslim, ze jesitne spravanie doktorky by ma presvedcilo ist k nej, Skor opacne. Ja si neviem vynachvalit chovanie lekarov a personalu v Chirmede, FANTAZIA!!!, take som este nezazila a to si necham potrpiet na sluzby, ked si ich uz platim, tak nech stoja za to. Aj porody, akonahle bola moznost, tak som si priplatila sukromne velepsene izby, ale to chovanie personalu, bohuzial priplatene nebolo. A v Chirmede som sa fakt nemusela raz zahanbit, ci za hlupu otazku, ci v indiskretnej situacii, ktorych je po operacii viac (kedze som bola obmedzena bolestou). Ale tam som sa citila skoro ako doma. Este aj sestricka na recepcii nevyslovi pred vsetkymi, o aku operaciu ide, ale si ma zavolal k sebe a septom a naznakmi v PC ukazovala, ci to sedi - velkost implosa a tvar. Boli fakt skveli, take svetle male svetielka, ako to ma v suzbach v kapitalizme vyzerat, ked uz za ne platime ako v kapitalizme. Ja by som sa teda nikdy nenechala presvedcit pod zlazu, mne lekari obaja, aj Kacmar aj Magdo povedali, ze 98% zien si dava pod sval a je to fajn, ani oni netlacia inak. Ja v tom tusim skor pohodlnost chirurga - za rovnake peniaze odvedie ovela lahsiu pracu, tak preco nie, vsak o jeho telo nejde. A aspon sa tam coskoro znova klientky vratia a budu platit zas.
Iste moze mat niekto v 20-tke pevnu zlazu, ale ja mam 33 a viem,ako sa ta pevnost skoro straca. Samozrejme aj svalstvo vekom ochabuje (z toho vznikaju vrasky), ale poznam babu, co ma implose 10 rokov pod sval a uz porodila 2 deticky a vobec ich nemieni zatial menit. Mne chirurg vravel, ze ak su uz implose dozivotne, tak nech tomu co najviac prislucha aj ulozenie. A perlicka nakoniec: Ked my uz budeme obratene na prach, ten implos tam vraj stale bude ;-)))

ninab

janka, ja som si vyberala podla toho, ktora pl. chirurgia je najblizsie k bydlisku:) kvoli casu, pooperacnom cestovani...je to len na tvojich prioritach...mal by ti byt lekar sympaticky a niecim si ta tak podchytit. foto ohladom poprsia mozes najst v google na vsetkych plastickochirurgickych odkazoch (v albumoch roznych klinik) alebo mame tu nasu galeriu na tomto fore, len musis poslat foto pred aj ty a takto ziskat vstup do galerky.

:)(booooooooooooze baby, kedysi ste ma navigovali takto vy a teraz sa tu robim muuudra :)xixixiuuuuua)