Nechcela som uz kafrat do tej temy "pod svla, ci pod zlazu", lebo verim tomu, ze je to pre tie babenky, co to maju za sebou a pod zlazou dost blby pocit, ked to uz nemozu zmenit. A clovek ma tendenciu obhajovat si svoje rozhodnutia, nech su uz akekolvek. Ale tiez si nemyslim, ze jesitne spravanie doktorky by ma presvedcilo ist k nej, Skor opacne. Ja si neviem vynachvalit chovanie lekarov a personalu v Chirmede, FANTAZIA!!!, take som este nezazila a to si necham potrpiet na sluzby, ked si ich uz platim, tak nech stoja za to. Aj porody, akonahle bola moznost, tak som si priplatila sukromne velepsene izby, ale to chovanie personalu, bohuzial priplatene nebolo. A v Chirmede som sa fakt nemusela raz zahanbit, ci za hlupu otazku, ci v indiskretnej situacii, ktorych je po operacii viac (kedze som bola obmedzena bolestou). Ale tam som sa citila skoro ako doma. Este aj sestricka na recepcii nevyslovi pred vsetkymi, o aku operaciu ide, ale si ma zavolal k sebe a septom a naznakmi v PC ukazovala, ci to sedi - velkost implosa a tvar. Boli fakt skveli, take svetle male svetielka, ako to ma v suzbach v kapitalizme vyzerat, ked uz za ne platime ako v kapitalizme. Ja by som sa teda nikdy nenechala presvedcit pod zlazu, mne lekari obaja, aj Kacmar aj Magdo povedali, ze 98% zien si dava pod sval a je to fajn, ani oni netlacia inak. Ja v tom tusim skor pohodlnost chirurga - za rovnake peniaze odvedie ovela lahsiu pracu, tak preco nie, vsak o jeho telo nejde. A aspon sa tam coskoro znova klientky vratia a budu platit zas.
Iste moze mat niekto v 20-tke pevnu zlazu, ale ja mam 33 a viem,ako sa ta pevnost skoro straca. Samozrejme aj svalstvo vekom ochabuje (z toho vznikaju vrasky), ale poznam babu, co ma implose 10 rokov pod sval a uz porodila 2 deticky a vobec ich nemieni zatial menit. Mne chirurg vravel, ze ak su uz implose dozivotne, tak nech tomu co najviac prislucha aj ulozenie. A perlicka nakoniec: Ked my uz budeme obratene na prach, ten implos tam vraj stale bude ;-)))