Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jankam

sweetlemon

ehm no ja nechcem hlavne urobit chybu ,ze ked ich raz budem mat a pozrem sa na ne tak aby som si nevycitala ,zemohli byt vacsie :))

sweetlemon

janka
no, ja mam tiez take,ale som trochu krpatejsia a chudsia. takze tych 325-350 mozno :) ja som tiez chcela nieco mezdi a trska sa do toho presne trafil. mozno by som zvlasdla aj vacsie, ked sa tak na seba pozriemm, ale asi by mi to vadilo uz (napr. pri spani na bruchu a tak...)

ivja

ninab. mám 168cm, 64kg.Pod prsiami mám 80 a cez 92.Nosím podpr.75B.Ja som poctivo posledné 3roky makávala vo fitku , tak mi narástol trochu viac chrbát.

jankam

sweetlemon
ninab

No dakujem zas a znova niny...:)
tak mam 170cm a 55kg a nosim podprdu 75A vo vypchatej podprde som sem tam spokojna ale iba sem tam samu seba utesujem,ale inak bez podprdy mam pocit ze mam 2 chrbty..poslem foto a zasmejetesa..minimalne..a este chcem schudnut na 50kg :) pred operaciou...kedze som citala ,ze ked ich budem mat a schudnem mozu mi prip.ovysat a podobne tak to nepotrebujem...Tak dnes sme s frajerom dosli k zaveru podla referencii a aa vsetkeho ,ze idem na konzultacku k trskovi a cervenovi :) a rozhodnem sa medzi nimi dvoma.

tak zatial diky baby

ninab

ivja, takze chapem to tak, ze mas 180-ky pod zlazou a daval ti ich do ovisnutych prsnikov bez akejkolvek upravy?
toto rozhodnutie pod zlazu velmi nechapem...

sweetlemon

janka
ja som u trsku bola a po jeho konzultacii som bola uplne rozhodnuta, ze on je ten pravy :) takze myslim, ze ked pojdes k nemu, tak sa tiez pre neho rozhodnes. no ved uvidis, kto ti bude najsympatickejsi :)
a aku velkost by si chcela mat po operacii?

vlasti
no ked ti das 400, tak to urcite budu aj plne D, ked nie DD, fuu, to budu prsiska, som na ne zvedava :)

ninab

janka, babe menom livaa posli foto na mailovu odresu : e.uhrinova@gmail.com
janka z tejto polemiky o implantatoch si prosim ta neber nic, je to kazdeho osobny nazor, hlavne ja osobne ti poradim, ze ak si teda uz vyberes plastickeho chirurga, ktory ti bude sediet tak pocuvaj jeho, on ta totiz to aj vidi aj ohmata a hlavne si vie precitat tvoje vysledky vysetreni, co sa tyka sona prsnikov, tak on ti urcite so 100%pravdepodobnostou bude chciet poradit co najlepsiu alternativu, aby ste sa pochopili, co chces, tak si zober nejake fotky skopiruj a ukaz mu co si predstavujes, on ti vysvetli, ca sa da...
v nasej galerke uvidis-je to tam popisane ake ma ktora z nas implose, ale nech ta to prosim ta nemyli, lebo na tebe by aj tak vyzerali uplne inac...
:) vela stastia