Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kiaruska

ono troska sa bojim ze mi ovisnu ale pred operaciou som zila v depresiach a teraz budem zas v strese ? to som ani tam nemusela ist ... neislo o to ze su lana klinika ale moj kamarat jemajitel a myslim ze ked sa pozname by mi ich neurobili zle ... ja mam za sebou mastopexiu.upravu a ze sa rozhodol pod zlazu tak to uz neviem ... povedal ze pre moj typ prsnikov je to lepsia volba ... a ked sa mi dokaslu tak pojdem zas ... :(

tajka99

babusky,
kedy ste zacali spavat na boku? Po akom case. Lebo ja by som uz mohla, nic ma neboli, dokonca mi je prijemnejsia tak poloha ;-), ale neviem, ci sa implos dobre prirastie. Som 14 dni po opke. Aj ked logicky si myslim, ze spanim na chrbte by mohli prirast dost od seba, kedze v takej polohe sa rozlozia trosku aj do bokov. A ked sa dam nabok, a mam ruku pod tym spodnym prsom, tak ich mam skoro uplne pri sebe. A na pravom boku sa mi spi super, lebo v lavom prsniku mi pri zmene polohy este niekedy pichne. ZO zaciatku som spavala v pohode na chrbte na vysokom a hrubom vankusi (zeby to bolo trochu aj tym Diazepamom v prych dnoch, he, he), ale teraz sa mi lepsie spi na pravom boku. Mozem?

A inak, ja som dost citala tu na strankach, ze ste po opke chodili ako starenky :-) ale ja som sa mohla vystriet asi hned na druhy den, tak neviem. Je to ozaj indivindi ;-)

ivja

ninab, ten Mudr.chvalabohu nehrozí, ani už tam nerobí.Na stránke Omlazeni.cz mi jedna kočka písala,že s ružinovskou nemocnicou nebola spokojná,teda s ich prístupom- škoda, nekonktretizovala to.Len ju tam 1.raz operoval minarovjech , potom bola na reoprer. inde. Ja sa uspokojujem, že mňa bude operovať Trška, tak to bude hádam o inom. No a personál - nechám sa prekvapiť, veď koniec koncov, každá máme iné nároky a ja už v 42rokoch nie som až taká náročná- mne stačí teplo, ticho, tekutiny, tíšenie bolesti a transport domov :-D

ninab

baby chodi tu niektora vystreta? lebo ja mam pocit, ci sa to nejak zle nezrastie...stale sa mi lepsie chodi zhrbena.

miu miu

Lela aj ja som to este vtedy trocha pocitovala hlavne v pravom prsneiku, ale potom to uz ustupovalo. uz som vyse troch tyzdnov po opke a uz nebolia prska vobec, ale spat na bruchu napriklad by som este nemola. to by ma tlacilo a asi aj bolelo. ale trocha pocitujem na rebrach bolest, ale to bude tym prerezanym svalom. je to iba ked sa netiahnem alebo niekedy ked sa mecem v posteli. inak nie. Myslim ze u teba je to este normalne. aj u mna to tak bolo. nenamahaj sa a odpocivaj. snaz sa co najmenej pouzivat svaly. oddychnu si s uzdravia. u kazdeho ta bolest ustupuje inak. u niekoho rychlejsie a u neikoho pomenej. neboj este to je stale cerstve.

ninab

a ta bolest sa tyka vylozene stychov alebo cele prsia? pises ze silna bolest a pichava ci tupa? su opuchnute alebo cervene?a mas hematomy?

ninab

ivja no ja neviem, co ti lekar povie kvoli tej posilke ale mozno ze ked ide o reopku kvoli tomu, ze prve boli pod zlazu tak ti ich najust da pod sval, hlavne nechod tam, kde si bola pred 12 rokmi:)

Lela1

ahojte baby co ste po hlavne,
idem si sem opat pre radu...
som dva tyzdne po operacii a pri niektorych pohyboch (hlavne ked zatnem trosku prsne svaly) mi vystreluje do prs silna bolest... trosku sa bojim aby to bolo v poriadku, lebo co mam kamaratku ktora mala robene prsia, ona uz bola v tomto case bez bolesti...
Je to niekedy dost silna bolest ...
miumiu co si o tom myslis? Ako sa mas ty? Uz ta to vobec neboli?

ninab

sweet a ty mas teda ake implose? v galerke mas napisane 285ml...
janka, ja som az na tomto fore sa dozvedela, ze vyssim babam davaju aj vacsie implose, myslela som ze to funguje tak, ze plnsim...a este ze zalezi od zakladu, tak ak si vysoka a mas jednicky, tiez si myslim, ze ti navrhne od 300 do 350...