Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
myslim,ze si spravila dobre.ja som sa sprchovala az po 2 tyzdnoch ked mi vybral stehy,ale zavisi to od lekara,kedy ti bude kazat prist na kontrolu,niektore kocky myslim ze sa mohli sprchovat po tydni.uvidis co ti povie doktor.
ninka,
aj ja mam este tendenciu sa hrbit,ale uz sa zacinam kontrolovat.
no,opat som poslala fotky do galerky,teraz som sa fotila,aj tie predchadzajuce mi presli,ale odpoved ziadna.dufam,ze nerobim nieco zle.ak to neprejde,bud.tyzden ked pride moj nevl.syn zo skoly,poprosim ho,nech skusi nacitat do mailu fotecky on./ale len cvicne a ine,nemusi vidiet moje prsicka/

vlasti

dobre ranko baby,
nelina,
no ja idem k tomu cervenovi v pondelok na opku rano na 8,a tiez som z neho mala pocit ze on skor babam chce davat tie mensie ale ja som si u neho vydupala 400ml tak potom odsuhlasil,pretoze som mu povedala ze sa mi moc pacia velke prsia a neccem potom lutovatako kopec iych bab ze no hm mohli byt aj vacsie.takze tak.

nelina

miu miu,
ja som sa fakt velmi bala,ci bude spokojny a je velmi zlaty.ked som isla vecer do sprchy,hovorim,ze tak sa mi nechce uz varit repik -bolo dost hodin,a on ze len si ho chod pekne uvarit nech sa krasne a rychlo hoja.no sok.uz teraz vidim,ze sa nevie dockat,kedy uz budu take ako maju byt.
idem sa skusit odfotit a dufam,ze tentokrat to prejde.

nelina

Kiaruska,
vobec sa tym netrap,ak si teraz spokojna a hlavne este si mladucka.ja mam 37,odrodene,odkojene,viac sa narobim na udrzani linie,ale urcite nemam zaujem v 50-tke menit implose.mozno bez ohladu na to,ci by si ich mala pod svalom,o niekolko rokov by si sa mozno rozhodla pre nove.takze fakt sa tym nestresuj a uzivaj si ich a pestuj.Ja som vcera sedela s kamoskou,ma implose rok.bola u Cervena.uz teraz uvazuje o novych,lebo sa jej zda,ze za ten rok sa jej dost zmensili.chyba bola v tom,ze on robi konzultacie systemom-pozriem na teba a urcim.ziadne meranie,spolieha sa len na instinkt.aj sestricka od neho povedala,ze on ma baby zaskatulkovane do urciteho typu a podla toho dava implose.pritom je dobry.,ale niekedy sa stane,ze sa asi netrafi.ona chcela vacsie,ma 280 ml a po polrocnej kontrole uznal,ze vacsie mohli byt,ze ju zle odhadol.
babeny,
ja sa tiez pomalicky pri spani presuvam na bok,ale mam stale taky blby pocit,ze sa mi implose presunu a tak vzdy skoncim na chrbte.

miu miu

nelina tak to je super, aj mne to tak nejak vychadza s tymi bokmi. ale uz som sa dlho nemerala tak ked pridem domov sa zmeriam ci je to presne tak. a manzel je teda moooc spokojny?

miu miu

tajka ja som zacala spavat na boku asi po 10 tich dnoch a je to v pohodke. aj som sa na to pytala doktorky a povedala ze mozem ale tak aby mi bolo pohodlne a aby ma tic netlacilo. takze takto.
nina ja sa este stale neviem vystriet ako modelka lebo ma este taha koza ale ved ona sa natiahne. hadam. ale chodim tak normalne. Len ked sa chcem poriadne vyprsit tak ma to taha. ale predsa som dlhsie po ako ty.
Kiaruska mas pravdu, na sebavedomi to pridava neskutocne. aj ja sa citim viac sexi a pretrcam sa po byte hore bez pred manzelom nech mrka ocka na mna co som inokedy behala len v podprde. Je mi ovela lepsie a citim sa sexi. A to nehovorim ako mi bude v lete. jeeeeeeej tesiiiiim

nelina

jankam,
mna tiez robil Trska a suhlasim so sweetlemon,ak mas konzultaciu najskor u Trsku,uvidis ze budes max.spokojna a nebude sa ti chciet ist na dalsiu konzultaciu.co sa tyka velkosti,ja som max.spokojna a teraz mam obvod cez prsia presne ako obvod bokov.

sweetlemon

ninka
ja mam tych 285ml stredny anatom,ale ako som pisala, ja som mensia, takze janke by to asi nestacilo na take velkost ako chce. myslim, ze do tych 350 sme sa zhodli pre nu. som zvedava, co povie dr :))
no a s tou zhrbenostou...ja som chodila aj 3 tyzdne taka poskladana, ale to je normalne, neboj, nic sa zle nezrastie :)

Lela
ja som mavala bolesti pri pohybe este min. mesiac, teda ked som napla alebo len tak ma tam silno pichlo. ale casom to prejde :)

Tajka
ja som zacala spavat na boku tak po 3 tyzdnoch a ked mi dal dole retro, tak uz aj na bruchu. na boku by si mala spat az ked sa ti vytvori ta ochranna kapsula okolo implosa, aby sa ti uz neposuval. no a potom mozes spavat aj dole hlavou :))