Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ahoj Vlasti? S tebou Cerven normalne komunikuje mailom? Mne do teraz neodpisal. A to som mu pisala ze je to urgentne lebo ze uz chcem objednavat implose. A ty si menila velkost?

miu miu

ja tiez nemam chrasticky, uz len kremujem indulonov poctivo kazdy vecer lebo cez den pracujem tak sa to inak neda len vecer. a jazvu contractubexom.

neviem ci cvicenie na prsia pod zlazou zabera. to skor na tie pod svalom, lebo vtedy cvicis sval a tym sa ti prsia napinaju, kdezto na zlazu to moc nepoha, skor z nej vtedy ubuda a aj vsetok tuk sa straca.

nelina

fifi,
no prave som zistila,ze chrasticky mam uz len malinke na okrajoch-v ukonceni sitia,takze dnes prejdem na kremik.

nelina

fifi,
ja mam este niekde chrasticky,ale postupne opadavaju.pozriem vecer a uvidim ako to vyzera.
kiaruska,
s posilovanim prs by som urcite zacala min.po 3 mesiacoch.kamoska je rok po a stale si dava malu zataz a je opatrna.neviem,aku skusenost maju ine kocky.inak,prave vcera sme sa o tom bavili,ze ked posiluje tak prska sa jej vzdy tak pekne zdvihnu.ona ma pod svalom a vidno,ze prsne svaly je dobre precvicovat aj so silikonmi.tiez chcela chodit bez podprsenky,ale povedala,ze ked ju dlhsie nemala tak sa jej zdalo,ze jej viac padaju a ukladaju sa tak do stran a pri tom po operaci bola vééélmi nadsena ze ma krasny jarcek.no,aspon vieme,ze aj na silikony posobi zemska pritazlivost.

fifiBB

nelina
ahoj,ty si ešte potieraš repíkom?mne už chrastičky opadali tak si ich masírujem krémom a jazvy natieram contratubexom..teda dúfam že je to takto dobre a vy?čo si dávate na jazvyčky?

Kiaruska

dakujem baby ste zlate , no dufam ze v lete sa nebudem hanbit si dat dole plavky :) ozaj ked po zahhojeni zacnem cvicit cinkami tak tiez mozu padnut ? chapete, ze by som si ich tak ´istila´ ? :)))

vlasti

lela1,
no dufam aj ja teda a som zvedava na vysledok ked posledny mail co mi cerven napisal bol,kocky su vrhnute,neviem co presne tym chcel povedat?

Lela1

vlasti
to si dobre spravila, ze si cervenovi neustupila a presadila si si svoju velkost... Asi je to vazne tak ze baby ma zaskatulkovane, lebo ja ked som tam bola tak len na mna pozrel a hovori ze no takymto davam tak 260 a je to pekne a bolo, chcela som 300 ale hovoril ze to nebude pekne, isla som Jezovitovej ta mi sama od seba povedala ze 300-325 a vobec to nevyzera nepekne . Dam nove fotky do galerky, len co mi trosku zmiznu pupaciky, lebo sa teraz dost hanbim nevyzera to pekne

Lela1

ahojte kocky,
mne vcera padol internet a uz som sa sem nedostala, asi ho uz vyhodim von oknom :)

ninab
antibiotika mi davali len na klinike, domov som uz nedostala ziadne...

miumiu
diky za povzbudenie dufam ze to bude ok. Len niekedy mam pocit ze to lave prso je na tom horsie, niekedy od bolesti mi ani neda dycha jak ma tam pichne... dufam ze to prejde.. Na kontrolu, teda vyber stehov idem buduci stvrtok... tesim sa uz . A inak stale ich mam dost tvrde a hore, dufam ze este trosku spadnu a zmaknu...

sweetlemon
diky za nazor, ja trosku stresujem lebo vsetky tu pisete ze uz vas skoro nic neboli a ja dva tyzdne po opke mam taketo silne bolesti.. no co uz dufam ze to prejde