Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Vlasti,
ale kdeze nekojila. Ja este nemam deti. Ja mam opku 8 decembra. Mala byt 1 ale nieco sa do toho votrelo tak som prehodena na 8. Ale uz som sa tesila ze pojdem toho 1 lebo nechcem byt na Vianoce dokatovana...

vlasti

sakura,
ahoj,no mas pravdu s tym cervenom co uz.a kedy mas opku?ja v pondelok,tak tebe potom drzim palce ,vsak ja budem stale tu na fore,a kojila si?

sakura

Ahoj Vlasti,
ja som z PE. Ked som bola u Cervena na konzultacke tak sa mi zdalo ze ako by spal:) Kazal mi dat len dole podprdu -povedal mi ze som plocha, odmeral ma pod prsiami,cez prsia a mohla som sa obliect.Sestricke povedal nech napise 350 gulate a bola som vybavena:)) Ja nehovorim ze je zly. Myslim si ze je to odbornik. Ale asi to uz berie ako rutinu a ma to vsetko v oku. No a u Trsku som bola vyse hodinu a ta konzultacka sa nedala s Cervenom ani porovnat. Navrhol mi 360 anatomicke. Ale vraj som typ aj pre gulate a aj pre anatomicke...Trska operuje v BA ale aj v PD

nelina

ninab,
ja som mala dreny,nemala som ani jednu modrinu.myslim,ze to je tym.ale miu miu myslim ze dreny nemala,urcite ti posle svoj nazor,lebo neviem ako to je bez nich.inak v tych flastickach to bol taky mix,krv s mokom.

vlasti

sakura,mala som ich rezervovane ale som zavolala do firmy a este sa to dalo zmenit lebo ich posielaju do novamedu tri dni pred opkou.no neviem asi som ho znechutila ja,chi,no je divny ale ja som zo zv a najblizsie to mam k nemu do BB,a ten trska kde robi?a ty si odkial?a co ti odporucil trska?

ninab

baby a o tom spani na chrbte, ja som vam pisala, ze mam take cierne modriny pod pazuchami v urovni prs, presne kadial ta retro najviac tlaci, ze mne sa lepsie spi na chrbte stle...skusala som na boku ale boli to jak svina, ked si zatlacis na modrinu...
inak zaujimalo by ma, ci tie modriny nie su preto, ze som nemala dreny..v tych flastickach (od drenov), co ste pisali bola krv ci mok?

ninab

baby, ja by som sa tiez najradsej vystrela, lebo aj chrbat boli furt zhrbeny, ja len ci vam to niektorej lekar vylozene nezakazal alebo tak, lebo ja som sa na tuto temu nejak zabudla spytat, ale napr. vylozene mi zakazala davat ruky nad hlavu, ze vlasy bude musiet umyt mamina:)

fifiBB

neli,miu
dík,no som rada..moje vyzerajú ešte stále tak umelo..xixi a to som zajtra presne mesiac po..
baby čo ste dlhšie po opke,za aký čas sa tie jazvyčky zjemnia,bo ja som po opke mesiac a mám ich teda pekne hrubé na dotyk,hlavne na konci jazvy,na oko vyzerajú tenké,ale ked si prejdem prstom su také hrubšie..neviete daktorá??..swetlemon,ty mi tu tak chýbaš..!!!!!

sakura

Ahoj Vlasti,
no uz s nim nechcem riesit nic. Chcela som tiez ohladom velkosti. Mne navrhol 350ml ale chcela som väcsie.Tak som mu ohladom toho napisala mail, poslala som mu moju fotku a nic. Ked som volala tak tam bola len sestricka. Tak som sa na to vykaslala a isla som este na konzultacku inde. Bola som u Tršku a nakoniec som sa rozhodla ist k nemu aj na opku. Takze si to stihla - myslim s tymi implosmi. Ja som si myslela ze si uz mala objednane a ze az potom si sa rozhodla pre zmenu....

vlasti

sakura,
ano minuly tyzden sme si pisali lebo mi navrhol 350eurosilikon 101 s vysokym profilom ale ja somm si to rozmyslela poslala som mu fotky a napisala ze by som chcela radsej 400ml,samozrejme ze bol proti ale nakoniec som ho prehovorila a vcera alebo dnes uz firma posiela implose do novamedu a do pondelka tam na mna pockaju?a ty ides kedy?tiez ako ja a k nemu?uz si moc nepamatam,a co chcess nim riesit?na com ste sa dohodli?