Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

renata27

Lela1,

ja som pol roka po op. a uz ani neviem ze som mala plastiku:)
Len ked tam citam co tu pisete, tak sa mi zacinaju vynarat spomienky. Presne asi 2 tyzdne po opke som mala v pravom prsniku strasne pichanie, hlavne ked som isla spat, a tak to bolelo, ze som plakala. Som mala obavy, ze nieco nie je v poriadku, tak som isla Doktore, a ta vravela, ze to sa mi obaluje nerv ci co. Ale hruza to bola, pamatam :) Tak neboj nic, to prejde, len treba pockat. prvych 5 tyzdnov si telo zvyka. Okrem pichania v prsniku, som mala necitlive bradavky, bolest chrbta, chodila som zhrbena, a teraz ? Ani neviem, ze mam silikony, taka pohodicka a samozrejme radost z nich.
Tak drzim palce, aby to skoro preslo a bolo vsetko ok.

sakura

Ja som bola na konzultacke v PD a platila som 200 sk. Ale ako fakt. Mal plnu cakaren a neponahlal sa so mnou. Bola som tam vyse hodinu. Neviem, tusim pouziva Polytech a Mc-Ghan. No odporucil mi anatomicke od 360 do 410. Ja chcem tie mensie. Predsa len mam siroky hrudnik a s tymi 360 bude mat obvod cez prsia nieco cez 111cm. To uz je dost. Dufam ze nebudem mat problem s oblecenim. Do väcsich uz teda nejdem.