Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ninab,
ja som uz po tyzdni pomalicky zacala upratovat,ale este stale si davam pozor.hlavne tam,kde sa namahaju prsne svaly.
sakura,
ja som tiez vysoka 178 cm cez hrud som mala 90cm,pod 80cm.mam 395-ky,po opke som mala rovnu 100-ku.teraz mam cez hrud 97cm,pod prsiami 79 cm.rataj,ze taky standard je tak 8-10 cm oproti starym mieram.aspon podla toho co som tu citala a podla merania.ja som mala tiez siroky hrudnik a bala som sa ist do vacsich,ale nakoniec som to nechala na Trsku.ides k nemu nie?spolahni sa na jeho usudok a navrh a budes spokojna.

ninab

diky baby za rady, lebo mna teraz veru picha neprijemne raz v jednom raz v druhom...
inak zana to co ti v tom martine povedali? citam, ze si 16 dni po op a teda sprchovat sa mozme mi "martincanky" az za tri tyzdne? nieeeeeeeee!mna porazi...
:)
miu teeeeeeeeda, ja sa bojim vysavat koberce, bo to je velky napor...ale ako vidim, nasi a frajer sa k tomu moc nemaju, nakolko som to vzdy robila len ja, nic ine mi neostane.
baby a teda po vonku chodit mozem aj ked je taka zima a cici sa mi menia na kamene? nevadi im to?

miu miu

ninab ja som teda dreny nemala a ani jedinku modrinu. takze tie modriny urcite nemas z toho.
aj ja som si dovolovala, aj s vysavacom som tak pomaly behala po byte. aj vlasy som si sama uz v tom case umyvala. a nic sa mi nestalo.

zanna

Ozaj,ja tiez uz upratujem,nic moc-umyvanie riadov,zametanie a tak...Tiez som vycistila kupelnu ako ninab a zacala som tak tych 9 dnickov po.
Ale zdvyhala som aj drevo,lebo mame krb,ale iba po 1 a oboma rukami a dalo mi to zabrat,mala som aj strach ze sa mi nieco stane,ale lepsie ako byt v zime,no nie?Mne totiz od zimy stuhnu svali a vtedy prsicka veru citim.

zanna

Ach prsatice,nebola som tu par dnickov a musela som sa precitat cez takmer 30 stran;-))))
Ninab uz mas fotecky?Az tak dokladne som necitala,je toho vela.
Musim povedat,ze po 16 dnoch po sa citim skvele,stehy su uz vonku od utorku,ale sprchnut sa mozem az v sobotu:-(

ninab

a cim potom cistite tie lepy od leukoplastov? uz sa tesim, ked mi utorok vyberu stychy...daju mi dole aj tie leukoplasty nie? chcela by som hrozne sprchu uz...

ninab

kocky, teda hlavne tie, co mali opku predo mnou...prosim vas, chcela by som vediet, aku zata ste na seba vyvijali tak 10 dni po op. napr. jauz som sa dnes nemohla pozerat aky je u nas bordel a zacala som upratovat...klasicke veci, napr. cistenie kupelne a zachoda a pri kazdom tom ukone som si citila prsne svaly, nie ze ich nejak extra posilujem ale ze ich vobec napinam, nebolelo ma nic, tak som poupratovala, este som si aj pedikuru urobila a chcem vediet, ci ste si takto dovolovali aj vy...
(tu teplotu co som mala som uz potom od utorka nemala a citim sa celkom fajn aj na to, ze by som si sla nejaku tu podprdu kupit, shak na tom, ze chcem ist von tak na dlhsie- 2-3 hod. je nieco zle? nemala by som?)poradte diky