Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Nelina
ty nemas fotky v galerke,ze? Lebo aj ja mam dost prsia od seba. Nemas mailovu adresu? By som ti poslala fotku

nelina

sakura,
este,nemas deticky?
to je tiez dost dolezite,ja som sa ho pri vyberani stehov pytala,e kedy ktore preferuje.povedal,ze anatomy v pripade,ze bradavka nie je vysoko-anatom ju vyzdvihne a je vhodnejsi pre zeny ktore kojili a maju odrodene.gulaty naopak bradavku mierne stlaci dole.uz som to tu spominala,ale su tu nove babeny a verim,ze sa vam nechce surfovat velmi dozadu.ale urcite sa ho spytaj k comu sa priklana on.

nelina

ja mam jazvu krasne v ryhe a uz teraz ju takmer nevidno.ale myslim,ze aj u vas prska ked postupne sadnu,nebude to vidiet.mozno zalezi na tom,aka vyrazna ryha bola pred opkou a ci sa to dalo presne zakreslit.neviem,to je taky moj laicky nazor.

nelina

sakura,pri konzultacii mi povedal,ze radsej gulate,lebo mam prsia od seba a anatomy by to vraj este zvyraznili.nakoniec som mu volala asi o dva tyzdne a povedal,ze po jeho prepoctoch som tiez vhodna na obidva typy.nechala som to na neho a on sa potom viac priklonil k anatomom /ktore som povodne chcela/.takze ich mam.nemas mu este volat ohladom typu a velkosti?ja som chcela tiez mensie,navrhoval mi presne to co tebe.ja som mu povedala,ze nad 400 nepojdem.pri opke mal 3 velkosti,350,360 a 395-ku ktorym sa priklanal od jeho vypoctov.nechala som to na nom,co bude lepsie pocas opky.nakoniec ich mam a priznam sa,ze mensie by asi nevyzerali dobre.on ti da aj profil k hrudi,aby ti ju vyplnilo do sirky a nie dopredu.takze hrudnik mam krasne vyplneny,ale nemam ich velke.

ninab

zana aha, tak toto mam presne aj ja ze nemam tie jazvy rovno v ryhe a to preco tak? ved mi to v bikinach bude vidno riadne!
:(((

zanna

Neviem ninab ako ti povie Homola,mne stehy vyberal iny doktor tu v Taliansku a ten mi povedal az v sobotu.
Inak rany mam ze vraj velmi pekne,tenucke,az na to ze su neni presne v ryhe pod prsiami,ale asi pol cm pod.Takze sa musim starat,aby mi casom nezhrubli.
Babeny,ani uz tie prsa nemam moc tvrde,uz aj postlacam a ked idem do zimy,tiez este tuhnu,ale to by po case malo prestat...

sakura

Nelina
on sam mi povedal ze 360 min a max 410. Ale ked mi dal do podprdy tie 410 tak to bolo moc. Vyzerala som dost tucno. Tie 360 boli pekne. Len stale neviem ci anatomicke alebo gulate. Kedze som typ pre oboje. Alebo vyskusam jedny a po detoch druhe:)))))

nelina

ninab,
ja som si dala tie pasky dole v den kontroly rano.inac ako kedysi spominala miu,myslela som,ze si skalpulem prsa.to lepilo je neprijemne,ale akosi som ho dala dolu sprch.gelom a hubou na umyvanie.uvidis ten slastny pocit,ked to bude dole a pokozka bude moct dychat.doktor nepovedal nic,ked som mu povedala,ze som to rano dala dole,myslim ze mal aspon menej prace.