Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zanna

Ozaj ninab,uz si sa videla bez podprdy,tak ake su???Rovnake?
Ja som si uz na 100% ista,ze ta asymetria bude,jeden je isto vacsi-na kolko sa ukaze az po odpuchu a usadeni,no ved uvidim,este mam casu a casu...
Ale bradavky mam v jednej rovine he-he-he,vyzera to pekne.

zanna

Tak to fakt netusim preco,mozno naozaj trochu upadnu,uvidi sa po case ako sadnu implose.
A ryhu som nemala,len na tom ovisnutejsom sa crtala,tak si asi nejak tipol,ved lepsie je mat pod ako cez prso,no nie?:-DD

nelina

sakura,
fotky som poslala min.tyzden,neviem,pristup mi neprisiel,skusala som to aj dnes,uvidim,mozno som spravila chybu,dnes rano som sa zas fotila.ak mi nepride pristup,poslem ich bud.tyden ked pride syn zo skoly a nech to skusi on.mail presiel,tak neviem.mozno sa to neda otvorit,alebo co.fakt neviem

miu miu

ja mam jazvu tiez v ryhe ale par milimetrov nad ryhou. cize by nemala byt viditelna. Inak ja som si na ten leukoplast kupila v lekarni taky cistic a vlastne je to aj dezinfekcia. a s tym to ide dole.