Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Nelina
nejde mi to otvorit. Mozno zajtra. Niekedy mi to tak robi. No na mna ked sa Trska pozrel tak povedal ze 360 anatomicke. Tak to asi necham tak. Ja mam rada take mensie. Aj teraz sa mi pacia -mam ich tak pekne do dlane. A v tej podprde co mi dal tak to vyzeralo fakt super. No viem ze to ten sval mozno stlaci este na mensie. Ale to mi nevadi. Ja uz to beriem tak ze aj tak po detoch pojdem na vymenu - som uz s tym viac menej zmierena.

nelina

sakura,
max.400-to je moj nazor.ja som chuda,ale ked trochu priberiem,mam strach,aby som nevyzerala ako guliarka,mam s tym skusenost a zvlast ked mam 37 rokov,kedy sa postava tazsie udrziava.

nelina

sakura,
mne to ide v odoslanych otvorit,ja fakt neviem,preco to nejde.poslala som to cez obrazky.prislo mi,ze je to odoslane.asi aj pre galerku je ten problem.pisala som ti,ze tvoje prska su presne ako moje,len pridaj tak pol velkosti naviac oproti mojim.takze urcite to nechaj na Trsku,dala by som ma. tych 400ml,kedze mas sirsi hrudnik,ale pokial nemas dietatko,nechaj si poradit aj tvar.ja som mala tvar celkom pekny ako ty,nemas ich vytahane,ale ja som kojila 13 mes.takze koza bola uz viac elasticka.

ninab

zana, no zdaju sa byt rovnake (rovnako velke urcite), len ja mam trochu rozdielne bradavky...
miu diky aj sestricka sa mi to pri tom prevaze snazila dat dole akymsi alkoholom, ale mam to tam stale, teda medzi prsiami, tak kde ma teraz uz nezalepili...