Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

baby a kedy ste mohli dat ruky hore? kedy ste davali a kedy odporucal vas lekar?
(neustale to porusujem a bojim sa ze to bude mat nasledky...)

sakura

Nelina
ach jaj a ja toto vsetko absolvujem a este nemam deti.Pred 2 rokmi som vyzerala super.Ziadne faldy a tak. Len som uzivala Duphaston a toto je nasledok. Nepomohlo ani cvicenie -kedze mam trosku problemy s chrbticou. Preto sa radsej utiekam k tej lipo. Ale co uz. Chcem dobre vyzerat aj teraz. A ked bude treba pojdem aj na kozy a aj na lipo aj po detoch:)

nelina

sakura,
verim,ja mam presne tie iste partie problematickejsie ako ty,aj ked v trochu uzsom vydani.nohy mam stihlucke,boky tiez,brucho nemam,ale nikdy som nemala stihlucky pas.bola som sice sumerna,ale medzi bokmi a pasom som mala rozdiel max.15 cm.uvidis,on ti da implose,ze ked sa oblecies a ludia,ktori vedia ze ides na opku /po case/povedia,ze vobec sa nezda,ze si si dala zvacsit prsia.ja to mam teraz,ale ked ich ukazem,tak zmenia nazor.spravi ti ich urcite tak,ze nebudes mat obrie prska,ale krasne sumerne prsia k tvojej postave bez ohladu na mililitre.uvidis.

sakura

Nelina
ved to. Bojim sa toho oblecenia. A uz som Trsku nahovarala aj na lipo. Ale to az na jar. Teraz pred Vianocami by to nemalo vyznam:))))

nelina

sakura,
ok,este raz som ti to poslala.myslim,ze ked ti povedal,ze 360 ml budu dobre,tak ver,ze budes spokojna.ja mam o 10 cm uzsi hrudnik od teba a verim,ze by si mala problem s oblecenim.ja somsi myslela,ze aj teraz uz bude problem,ale v pohode mi vsetko sedi./az na plavky s kosticami,ktore som mala 75B a musim ich vymenit/.