Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

ninab,
co sa tyka ruk,to musis sama vycitit kedy ich mozes zdvihnut hore.co sa tyka solarka,baby pisali,ze mozes ist,ale jazvy musia byt prelepene.no,nie som si celkom ista,aj ked do tych 6-tich tyzdnov by som to asi neriskovala.ja som sa tiez este tak dva roky do zadu slnila v solarku,ale cim som starsia,preferujem kvalitne samoopalovacie kremy.

nelina

sakura,
ja som bola cez interklinik,operoval ma u Milosrdnych bratov.min.tyzden mi povedal,ze to este chce cas,ale ja som uz teraz max.spokojna,aj ked foto trosku skresluje a zvlast ked sa fotis sama.ja som si po 3 dnoch sama fenovala hlavu,aj ked véélmi opatrne a manzel mi ju umyl.,ale po tyzdni uz som bola schopna vykonavat take bezne prace-lahke a k tomu mala ked ma pustili domov dostala silny kasel a soplik,takze manz.bol vo firme a ja s malou doma.mala ma 3,5 roka,zvladla som to.takze pre teba to bude lavou zadnou!!!

sakura

Nelina
tak ako tu tak vidim jeho pracu tak som si ista ze budem spokojna. A teba kde operoval? Po akom case si bola ako tak schopna pohybu. Obavam sa aby som este na Vianoce nelezala doma v posteli...

nelina

sekura,prave citam tvo odkaz a verim ze ak sa ti moje prsa pacia,tak mi ver,ze trskovi mozes 100% verit co sa tyka prace.ja som bola max.opatrna a nakoniec spokojna a to som 3 tyzdne po opke.,co u mna nebyva zvykom.

nelina

fifi,
velmi dakujem,
fotka skresluje a snazila som sa to sama odfotit tak,aby sa to priblizilo realite.su tam este pupaciky a cervene z naplasti,ale myslim,ze to nie je najhorsie.

sakura

Nelina
konecne mi prisiel aj mail. A ako vidim tak mas uz konecne fotecky aj tu v galerke. No musim uznat -Trska si odviedol vynikajucu pracicku. Tak dufam teda ze vycaruje nieco pekne aj na mneˇ:)

nelina

baby,,
prave som obzerala vase prska.babeny,super.skoda,ze nemam foto pred.ja som to vtedy brala tak sportovo,ze co...nejaka galerka.,aj ked teraz lutujem,ze ze nemam foto pred kvoli pamiatke a ked uz diskutujeme,tak nech vidime pracu nasich chirurgov!!!