Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Vlasti
aj ja som chodila do solarka ale kamosky mi povedali a aj ja som si potom vsimla ze mi dost vybehli vrasky okolo oci -ozaj to bolo nepekne a vyzerala som ako stara.....

evciatko7

Kiaruska, a aky profil mas?Lebo podla mna aj 300ml vysoky profil by ti urobilo velke prsia...Ale asi ked mas nizky, ci stredny tak nevycnievaju tak tie prsia a mozno preto sa ti zdaju mensie...Ale podla mna ked si das pushsopku tak ti ich vydvihne, a aj tak vyzeraju velke pri vystrihu..:-)

sakura

Nelina
to si sa ako super rychlo zotavila:) Kiez by som aj ja uz po tyzdni fungovala. Ale zasobila som sa Tralgitom a Nimesilom takze dufam ze bolesti nebudu.

babydoll
A kedy ides do SNOP? Ja idem 8 decembra a tiez ma bude operovat Trska. Ani ja neviem co si tam mam zobrat.

babydoll

Nelina,
myslis nutribronze? Ten sa aj mne zo vsetkych co som skusala najviac pozdaval. Ako casto si ho davas?

Sweetlemon,
mohla by si poslat cerstve fotecky do galerky, nech vidime aka je zmena,co ty na to? Prosim ta, napis mi, co si mam zobrat do SNOPu, pyzamo, spodne pradlo, hygienicke potreby, uterak, zupan,papuce...zabudla som na nieco?

sweetlemon

fifiBB
zase odpisujem neskoro, lebo frajer je stale na nete, tak nemam sancu a v robote mame od 9 do 5 zablokovany :((
no ja som len skoro 3 mesiace po, takze tie jazvy sa moc nezmenili. zo zaciatku ako pises su hrube na dotyk,ale to je len tkanivo vnutri. teraz su uz o polovicu tensie - teda vnutri a postupne sa to uplne rozplynie to tkanivo a vobec nebude citit, ze tam nieco mas. akurat zvrchu budes mat ciarocku,ale na konecny vysledok si este pockame, min. 6 mesiacov na vyzretie, niektory hovoria aj rok, takze klidek, hlavne, ze nevystupili navrch :) a inak nenatieram si ich nicim uz dost dlho. Trska povedal, ze ked nie su vystupene, tak nie je treba a ked nevystupili na zaciatku, tak uz nevystupia. Tesim :)

babydoll

no baby, tak mi nejake to kvalitne samoopalovacie poradte, lebo ja uz som vyskusala niekolko druhov, to take, s ktorym by som bola spokojna som doposial nenasla. Tiez sa bojim solarka ako cert kriza, no som taka blondata bledula, tak si musim pomoct inak.

Nelina,
krasne prska, naozaj,stale sa viac a viac utvrdzujem v tom, ze som si vybrala spravneho doktora.

fifiBB

neli
aj ja solarko nikdy,mám známu ma 35 chodí furt do solárka,je tmavá svietia jej len zuby a bielká,ešte je aj chudá,taká vyziabnutá..no a zblízka vyzerá na dávno po štyridsiatke,ja tiež radšej hydratačné samoopalovacie mliečka:-)