Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

alexy,
kamoska co bola u neho min.rok mala presne tuto skusenost.povedal jej ze ma chlapcensky hrudnik a ze kde bola doteraz.samozrejme to zobrala s humorom.

nelina

sakura,
uvidis,ani sa nenazdas a budes mat po.po opke sa budes zo dna na den citit lepsie.
s tym solarkom je to fakt pravda.aj ja som kedysi chodila casto a teraz to laka,predsas len,jemne opalena pokozka /a uz aj nase prsicka/vyzera dobre.ale mam 37 a vrasky na tvari sa tym len zvyraznia a dost som mavala vysusenu pokozku.este ze su botoxove injekcie.

alexy

Ahoj miu miu, ja som sa len bála, že na takúto skrášľovaciu operáciu sa PN nevzťahuje a že si budem musieť čerpať dovolenku:)

Ahoj vlasti, ide o to, že veľa báb písalo aký je Červeň milý a pohodový, a ku mne bol dosť odmeraný, najmenej 5 krát mi zopakoval, že som úplne plochá, až som sa cítila previnilo, že mám také malé prsia:)

nelina

baby doll,
presne ten.davam si ho ked niekam idem,alebo pred dovolenkou.priznam sa,ze uz som ho davno nepouzila,lebo chodievame v zime do teplucka,takze to jemne opalenie mam skoro cely rok.ale ked uz,tak sa natieram tak 2x do tyzdna.

vlasti

alexy,ahoj
no ja idem k nemi teraz v pondelok,ano on je taky nemastny ,neslany,ale co uz,ja som zo zv takze to mam tam nablizsie,ale ked na neho som zatlacila da sa aj ukecat,len treba si ist za svojim,a preco?ako sa k tebe konkretne spraval?mozes mi to opista blizsie?

alexy

Čaute baby, chystám sa na zväčšenie pŕs k dr. Červeňovi - máte s ním nejaké skúsenosti? - či už dobré alebo zlé. Čítala som o ňom, že je dobrý odborník s dlhou praxou, ale na mňa veľmi nezapôsobil - mala som z neho zmiešané pocity - mal taký neosobný prístup, bol dosť odmeraný. A ešte niečo - po opke ste zostali PN alebo ste si museli zobrať dovolenku? Vopred vďaka za opoveď

sakura

a jedneho casu som bola na nom normalne zavisla. Az tak ze som musela chodit kazdy den. Potom som sa musela zatat. Bola som ako zavislak. Normalne som mala abstinencne stavy:))