kocky, caute, ja teda neviem s tym solarkom...minuly rok, ked som to prehanala (raz za tyzden!!! - ani nie moc) dost som si zhorsila potom alergiu na slnko...ja osobne sa velmi bojim s takymito jazvami na solarko a som rada, ze momentalne neni leto, aby som sa pol roka nemusela vystavovat ani slnku! minuly rok som mala taky skrabak na stehne (a to ozaj neni tak jemna koza ako stehna) a chodila som aj na solarko a mam ho tam hnedy dodnes a pritom to bol taky skrabanec...nepodcenujte to, ja radsej budem do leta biela...
co sa tyka lekarov a aj cervena, ja osobne som u nho nebola, ale uz sme sa tu bavili o pristupe lekarov a budem si tvrdit stale svoje, baby su to cudaci, ved zoberte si ze cely zivot vidia ludske telo naruby, maju zvlastny pristup, zvlastne nalady a viem, ze je to vela penazi ako tu niektore argumentujete, ale kolko ide lekarovi? za operaciu sa plati od 10 do 30 tis. a to tam neni lekar sam, tam su anesteziologovia, instrumentarky a pod, to zasa nie je tolko penazi! je to v podstate zrovnatelne s operaciou nosa, tak som sa docitala v cenniku v martine..
..kocky a zoberte si, ze ponuku, sluzby atd...riadi dopyt, hravo by si zarobili aj bez nas (pr. interklinik - EMA, asi si to len tak mozu dovolit? )takze preto sa oni tak spravaju a ked su unaveni, rozladeni, daju to najavo...