Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

babydoll,
o biosolarku som nepocula,takze neviem sa k tomu vyjadrit.
sakura,
ja som bola v oktobri na celo,oci,vraska hnevu a nosovo-ustne vrasky,som max.spokojna,odporucam.

ninab

koceny a ked sa bavime o tom, ako lekar reaguje na prvej konzultacke, ked si das dole prsenku, tak mne povedala ta moja, ze ci to naozaj chcem, ved mam pekne prsia, skoda do toho rezat a moje priority, ze nechcem dvojky ale trojky sli uuuuplne stranou, skoro som ju mala problem presvedcit, ze som dobre dlho rozhodnuta...rozpravala mi o samych kontrakturach a jazvach a rizikach a videla som, ze ma moc nechce...
trvajte si na svojom! a pristup si niekedy netreba moc vsimat o to lepsi je vysledok:) (samozrejme berte to vsetky v uvodzovkach, toto je moja skusenost) inak, oni sa snazia byt lepsi vtedy, ked na nich kladiete velke naroky, ja som sa vela pytala a veci, ku ktorym som nechcela aby doslo som opakovala aj trikrat...nebojte sa su to profesionali!

vlasti

nelina, no dik,ide mi dat 400ml eurosilikon vysoky profil pod sval,tak som zvedava co to s nimi spravi:)co myslis?

nelina

vlasti,verim ze sas nevies dickat,inak mas dory zaklad.hned ich asi neuvidis,az ked ti ich pride pozriet lekar.ja som ich videla az na druhy den.
ninab,
inak ty si mala pekne plne prska aj pred opkou.pisala si,ze mas modriny,ale nie je ich tam vobec vidiet.

sakura

Nelina
ach jaj, len nech uz mam po. Ani neviem co si tam mam zobrat. Budem tam 2 dni. Urcite pyzamo,zupan, papuce...
Tie injekcie si uz vyskusala?

babydoll

nelina,
diky, skusim teda 2x do tyzdna, ja som si ho natierala len 1x tyzdenne a potom som mala flaky, tak vyskusam castejsie. A co si myslis o biosolariu, je rovnako skodlive ako obyc.alebo je "akoze" zdravsie?

sakura,
ja idem az 15.dec.,bud.tyzden mam predoperacne. Sweet tam bola tiez a pisala, ze je max.spokojna, tak uvidime. Teraz v pondelok tam mala opku aj SENTIES, stale cakam, ze sa ozve ako bolo, no od nedele tu nebola, tak dufam je v poriadku. Tiez sa bala a hovorila, ze sa hned ozve, no neviem co je s nou.

ninab

kocky, caute, ja teda neviem s tym solarkom...minuly rok, ked som to prehanala (raz za tyzden!!! - ani nie moc) dost som si zhorsila potom alergiu na slnko...ja osobne sa velmi bojim s takymito jazvami na solarko a som rada, ze momentalne neni leto, aby som sa pol roka nemusela vystavovat ani slnku! minuly rok som mala taky skrabak na stehne (a to ozaj neni tak jemna koza ako stehna) a chodila som aj na solarko a mam ho tam hnedy dodnes a pritom to bol taky skrabanec...nepodcenujte to, ja radsej budem do leta biela...

co sa tyka lekarov a aj cervena, ja osobne som u nho nebola, ale uz sme sa tu bavili o pristupe lekarov a budem si tvrdit stale svoje, baby su to cudaci, ved zoberte si ze cely zivot vidia ludske telo naruby, maju zvlastny pristup, zvlastne nalady a viem, ze je to vela penazi ako tu niektore argumentujete, ale kolko ide lekarovi? za operaciu sa plati od 10 do 30 tis. a to tam neni lekar sam, tam su anesteziologovia, instrumentarky a pod, to zasa nie je tolko penazi! je to v podstate zrovnatelne s operaciou nosa, tak som sa docitala v cenniku v martine..
..kocky a zoberte si, ze ponuku, sluzby atd...riadi dopyt, hravo by si zarobili aj bez nas (pr. interklinik - EMA, asi si to len tak mozu dovolit? )takze preto sa oni tak spravaju a ked su unaveni, rozladeni, daju to najavo...

vlasti

nelina,no ja idem v pndelok,a uz sa neviem dockat ked to budem mat za sebou a prvy krat ich uvidim,ozaj a ked sa zobudim po opke oni mi dovolia uz tam pozriet sa ako vyzeraju?