Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

kocky,ja chcem take velke,a vysoky mi preto dal,anatomicke lebo aby mi ten vrch roztiahlo a vyplnilo.chcel mi dat najprv 350 ale ja som ho prehovorila a povedala mu svoju predstvau

vlasti

ninab,170cm,ja viem ze budu riadne velke,ale ja pocitam s tym ze trosku z nich ubudne a mne sa velmi pacia take kozy

sakura

baby ale najviac sa bojim ze dostanem kamosky. No mala by som az 11. Ale ked zapracuju nervicky... Ja uz od vcera pidem stavu z citrona -brrr. Ale aj tak ma pobolieva brucho. A gyndos mi na to nechce nic dat -vraj su to hormony...

ninab

vlasti mne vypocitala lekarka, ze z 375 ml, stredym, ktore som chcela podla veroniky budem mat 5-ky! a mne sa zda ze ty mas vacsie prsia ako som mala ja...

ninab

vsak hej, iba som vam chcela napisat, co si treba robit z naladovosti lekarov, alebo ich osobnych predstav...o cervenovi sa teda hovori, ze robi krasne prsia...
vlasti, zo 400ml a este vysokym profilom budes mat straaaasne velke kozy! take 5, mozno viac. kolko merias do vysky?

nelina

miu miu,
myslis,ze jej to moc zdvihne?ja mam pocit,ze prave vrch by jej mal vyplnit a ma ich padnutejsie.nóo idem sa este raz pozriet.

nelina

vlasti,
myslim ze ten vysoky profil budes mat dobry,potrebujes prska vyplnit hore.budu okruhle?
ninab,
mas pravdu,pokial si ty bola presvedcena o tom,ze chces vacsie a este krajsie prsa,tak niet o com.lekar ma v ramci moznosti vyhoviet predstavam svojho klienta.ved na to k nemu ideme, ze nie sme spokojne so sebou a ma nam nasu predstavu splnit k nasej spokojnosti.

miu miu

vlasti ty ides na 400ml a vysoky profil? boze to sa mi zda strasne vela. keby to bol stredny profil ok ale vysoky. to je asi moc. nebojis sa ze to bude brutalne velke?

miu miu

alexa ja som to s PNkou riesila normalne cez obvodneho a bez problemov mi ju vypisal uz tyzden pred opkou aby som sa tam potom uz nemusela chnapat ubolena.