Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Nelina
ja ked som pozrela do katalogu tak sa mi ten implos nepozdaval. Vyzeral ako obrateny anatom. Hned som si to na sebe predstavila -a poviem ti bola to hrozna predstava. Lenze keby to bol len vysoky. Ale bol to velmi vysoky profil. tera som pisala o Cervenovi...

nelina

baby,
aj vam obcas prebehnu cez prsia take zimomriavky?pred opkou som nic take nemavala.kamoska povedala,ze aj ona to mava.

sakura

Ninab
no ja neviem ako by to riesil. To by ma slahlo keby odlozil opku -ale asi by to tak aj bolo. To uz neviem ci by som sa na to odvazila. Aj Vianoce, Silvester.

Nelina
no ked ti mam pravdu povedat tak ja ani neviem aky profil myslel pre mna. ved na buduci tyzden mu budem volat ze co je vo veciach.
Inac Cerven mi navrhol gulaty vysoky profil. Vraj anatom by ma rozsiroval...

nelina

sakura,ja mam stredny profil, mam implose viac do sirky,pri konzultacii povedal,ze musi pozriet v katalogu specialne sirsie implose,aby pekne vyplnili hrudnik.

alexy

Vlasti, Miu miu, Sakura, Nelina, Ninab
ďakujem ste zlaté, hneď sa cítim lepšie - veď aj doktor je len človek :)
Ja osobne si myslím, že je ma za čo chytiť, ale keď doktor povedal, že som plochá - tak som plochá a treba s tým niečo robiť:)

ninab

inanitka, myslim, ze to funguje tak, ze obvodny ta musi poslat, ale to neni len internista...
...teda baby hovoria, ze moje predoperacne boli az prehnane (ja som absolvovala alergologiu, imunologiu, kozne testy, aro, interne a ani som nevedela, ze v ramci toho sa musi robit aj rtg hrudnika a samozrejme hematologicke vys. ), ale to ARO vysetrenie je dolezite...

ninab

aha chapem vlasti a aj si vyssia ako ja o 5 cm, na mne by to smiesne vypadalo...

sakura, lekar ma pravdu, moze to ovplyvnit zrazanlivost krvi a ako by sa to riesilo, keby si ich dostala? odlozil by to o viac ako po kramoch?