Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

ninab
no mne keby to odlozil tak by som mohla ist akurat tak po Novom roku. Na Vianoce by som nevymyslala.Mal ma robit teraz 1 ale nieco mu do toho prislo. Ja dufam baby ze citrony zaberu.

Nelina
a za co? ja som myslela Eorosilicony. Tusim to bol gulaty 811. Ak sa ti chce tak ho pozri na eurosilicone. Ano, je to 811. Teraz som to pozerala..

ninab

inanitka vsak to ti pisem, interny nestaci!!! a to si sa objednala telefonom?lebo odo mna si aj tak pri navsteve pytal odporucenie od obvodneho alebo teda plastickeho.
hlavne su tam krvne testy a tie robi obvodny alebo ta posle na hematologiu...bez tych ta nikto neuspi.

ninab

sakura no keby ju odlozil o tie kramy akurat tak secko je v poriadku, mne hrozilo, ze ak nie moj termin(17.nov.), ta potom az 15. december a toto je vec co ta rozculi...

nelina

saura,
o profile som sa tiez s nim nebavila a priznam sa,ze som si to az dnes vyhladala v katalogu na internete.bavili sme sa skor o sirke a to nevedel,ci zozenie take implose ako si predstavoval na mne.

sakura

Inatinka
myslim ze obvodny ti musi napisat papier na EKG a tak. Alebo moze aj gyndos. Ja som bola u obvodneho a ten mi vypisal papiere. A ako isla som k nemu s malou dusickou. Som si myslela -to zas budu reci. Obvodneho mam totiz na dedine. A ake bolo moje prekvapenie ked mi povedal aby som sa nebala. Ze som neni prva:))))))))))))))

ninab

alexy posli nam aj tvoju fotku do galerie (mame taku spolocnu) lebo tu su pred operaciou asi same prsatice...
...si sa mala toho cervena spytat ci robil silikony uz aj nejakej "krasneprsnatej"...:)
nic si z toho nerob, ak posles svoje foto na emailovu adresu :
e.uhrinova@gmail.com , kocke menom livaa, mozes aj ty vidiet nase prsicka pred aj po operacii...

inanitka

ninab ja som už objednaná na interné,sestrička z novamedu ma tam objednala, len sa preto pýtam,či musím ešte niekam na vyšetrenie ísť alebo tan interný stačí?