Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

sakura to co pise nelina je pravda, mna na to specialne lekarka upozornovala, ze vysoke profili vytiahnu bradavky moc vysoko...mam sice vysoky ale 250ml, keby som chcela viac, povedala, ze jedine stredny, aby to nejak vypadalo...

sakura

Nelina
ved to. Este ze som pozrela na tu stranku eurosilikonov ze co mi to vlastne navrhol. A ked som to zbadala tak som hned tusila ze bude zle. Aj som dost pisala a pozerala taketo fora a hlavne sa aj pytala bab ze ci nahodou niektora nema taky implos. Ale nik. To uz vtedy som vedela ze budem musiet vyskusat ist este niekde inde. No jy myslim ze by to na mne vyzeralo hrozne. Trska spominal tiez nieco o 13 cm a dopredu nejako 5cm. Ti poviem taka som bola ochvatena z tej jeho konzultacky ze som sa ho aj zabudla opytat na profil:))))) Ale ved je to v pohode. Ze on ma zasoby takze sa nemusim stresovat..

inanitka

ninab nie sorry,mne povedal, že musím ísť k internému na predoperačné, osobne som sa tam bola objednať, tak preto teraz nechápem prečo musím mať ešte aj odporučenie od obvodného ked mám vlastne od plastického? ja idem až v apríli na opku takže mám čas,s tými výsledkami som vedela že to nemôže byť staré,ja idem k internému deň pred opkou,výsledky mi spravia v jeden deň,ale mesiac pred opkou ešte sestričke zavolám že aké všetky vyšetrenia sa musím podrobiť,lebo ja hlupučká vlavička som na to zabudla,spomínam si iba že mi kázal interného...ups :-)

alexy

Ahoj Ninab, ja som ale technický antitalent- nie som schopná vložiť do počítača foto. Môžeš sa mi prosím ozvať na môj e-mail? Keď Ti pošlem MMS na Tvoj mobil, mohla by si to do galerky vložiť za mňa? Ďakujem

nelina

no sakura,
poviem ti moj nazor,ale neviem si na tebe predstavit velmi vysoky profil.ty mas podla mna dost vysoko bradavky,tak neviem kde by si ich mala.podla mna potrebujes opticky zuzit chrbat ako ja a implos by mal ist skordo sirky.Trska ti navrhol aky profil?

sakura

na to ze mam siroky hrudnik a prsia mam siroke 13 cm. Tento vysoky gulaty je do sirky 11,3 a do predu je 5,4 cm. Ja som sa bala ze to bude vyzerat ako dve pyramidy uprostred puste. Vobec sa mi ta prdstava nepacila:((((

ninab

inanitka ale mam pocit, nejdes na to nejak naopak? najskor konzultacia u plastickeho a ten ti povie, ktore vysetrenia od teba potrebuje a ktore ti spravi on pred operaciou...
pisem preto, lebo tie vysetrenia mozu byt len urcitu dobu stare (tusim tri tyzdne) do operacie, potom su akoby neplatne a treba spravit nove...mne sa toto stalo s krvou, musela som ju robit tri dni pred opkou, lebo to vysetrenie bolo stare viac ako 21 dni...