Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alexy

Ninab, len klikni na moje meno, kt. je napísané červenou a hneď sa aj dostaneš k mojej e-mail.adrese. Momentálne ešte foto v mobile nemám, ale postup mi napísať môžeš - len Ťa prosím - všetko dopodrobna:)

ninab

kocky miu a fifi, ved zoberte si, ze napriklad ja som lavacka a pri akomkolvek pohybe atd. na ten pravy natiahnuty sval kladiem vacsie naroky a tak ma aj odlisne pochody v hojeni ako ten lavy...teraz by ma asymetria asi moc netrapila...

miu miu

fifi ale tebe sa prska este urcite menia. aj ja napr. mam jedno este viac opuchnute navrchu ako druhe aj doktorka si to vsimla. ze tomu treba dat cas a vsetko sa upravi. lebo ja som asymetriu nemala. a ty si myslis ze tvoj pripad je ten opuch alebo asymetria?

ninab

fifi caaaaaaaaaaaau,
nevadi ze prsko je mensie, videla si tie moje "symetricke" bradavky? toto neries, ved keby sme boli voskove figuriny....
hlavne ze nemusim furt podprsenku napravat, aby tam neboli dve diery a bikiny si uzijem aj tak!!!

ninab

inanitka, tak sa spytaj tej sestricky, ale aj tak ked mas opku az v aprili, je moc skoro robit vysetrenia teraz, telesny stav sa ti moze zmenit, takze oni to nebudu brat do uvahy, vsak sa ta isto na internom pytali, kedy mas opku, tak ta aj podla toho museli objednat a krvne potrebujes tiez, lebo bez udajov ahladne tvojej zrazanlivosti krvi, ta nikto neuspi ani do teba nezareze....
zistuj, zistuj:)

fifiBB

ahojte baby!!!
fuu,ale ste popísali nestíham čítat..
a čo je s matulkou,ta sa už dlho neozvala,ani prska neposlala do galerky..
ja sa teškám dnes som presne 4 týž.po opke,juhuhúúú..ale inak až teraz som si všimla že mám pravé prsko o dost menšie ako lavé..no zaujímavé že to trška nevidel a nenavrhol vhodnú alternátivu..no čo už teraz v podprdke aj tak vidno nič nebude..pozerám že zase samé nové mená,noo prska idú riadne na dračku..xixi

sakura

no tak baby poviem vam. Dobre ze som si to rozmyslela. Som rada ze som dala na svoj vnutorny pocit...Viete mne by tie gulate ani nevadili -nemam proti nim nic. Ale ten velmi vysoky profil. Zdalo sa mi to moc uzke na ten moj obr hrudnik

sakura

Nelina
no ved nakoniec asi aj hej. Myslim ze aj mne ich spominal. Mna by to malo vyjst do 85 tisic. Teba to vyslo asi viac ked si bola cez Interklinik