Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

kiara, jasneeeee kasli na to...to aj ja by som chcela trz zasa ine, ja by som chcela uuuuplne iny tvar, lenze vsetko sa neda a treba to trosku zladit aj s telesnou konstituciou...
trojky vyzeraju inak na 170cm kocke a na 155 cm...nie?

nelina

fifi,
no vitaj,mas presne ten problem ako ja.ja mam pravy trosku mensi a to som mala aj predtym.chcelo by to tak o 5 ml naviac.zial,mne sa nedalo do neho dat viac,mala som tam o 1,5 cm koze menej na prekrytie ako na lavom.nemala si nahodou aj ty tento problem?lebo logicky,ak mas v oboch prskach rovnaku velkost,co ja mam,tak urcite musi byt stale trosku mensie.ááále,presne ako pise miu,ak to nie je velmi vidno tak co.aj tak su oproti tomu co sme mali super.no nie?

Kiaruska

inak baby mne z toho asi troska šiši lebo stale sa sledujem, stale sa mi to zda mensie a mensie a vymyslam ... kupila som si podprsenku D tami bola dobra a v podprde pushupke to vyzera pekne ,.... asi mam len ja take stavy vsak ?:)

ninab

mala som to aj predtym, len nechcela som sa pustat do upravy, ved kto je symetricky????
kiaruska neprehanaj...mas 300 nizky? ak si na tomto az takto, tak skus na nich proste najst nieco pekne...:)

ninab

alexy nejak sa mi to nedari, klikam, klikam, tak mi napis na moj mail: ninab007@centrum.sk...
musis mat kabel, ktory spaja telefon a pocitac alebo bluetooth na telef ajna počitaci, len tak ich tam dostanes...

Kiaruska

no ja mam nizky profil :( zdaju sa mi male , ked boliopuchnute boli fajn ale teraz ? mm , asi to vidim na dalsi zakrok .(

fifiBB

miu.ninab
no ja som ho mala menšie aj pred opkou..ááále čo tam po tom,opuch to nieje skor ta asymetria,ale možno len taká štandardná bo trška nič nespomínal..ale netrápi ma to,nieje to brutus,ja som si to na sebe v zrkadle vobec nevšimla,až na fotkách som to zbadala,ale len na pár záberoch,na niektorých vyzerajú rovnako velké..