Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

fifibb,
ako sa teraz citis moja?vies ja idem v pondelok,ale tie dreny nebudem mat zevraj.tak som zvedava.a co teraz nosis,svetre na gombiky lebo este asi nezodvihnes ruky ci ano?

fifiBB

vlasti,operovali ma piatok a v pondelok som išla na výber drenov a potom som zvládla hodinovú prechádzku,ale musim pravdu povedat že ma to unavilo..

neli
ja sa mam dnes stretnut s kamoškou,ona o tom nevie,tak som zvedavá či si všimne..ale myslím že ani nie,lebo v tejto retro nevyzerajú velké..pred tým som nasila pušap s 50timy vypchávkami xixi.

nelina

fifi,
aj tak si dobra,ze to nikto z okolia nevie.ja som to tiez povedala len mojim kamoskam a najblizsim,ale moj manzel sa tym strasne rad hrdi,takze to urcite uz vie cele mesto,u nas tamtamy funguju dokonale.povies to jednemu a uz ide retazova reakcia

nelina

kiaruska,
pisala si ze mas decka.ved to je super,ty mas foto v galerke?
no baby ja som si doma skusasla podprdu 75 C,lebo aj retro mam C,ak este trochu neodpuchnu,ta to skor vidim az na slabsie D.

sakura

Nelina
po tom karovanom som pozerala. Ale nakoniec som si take kupila vo Viedni -Snoopyho a tu som si objednala take mackove -ruzove:))) Jasne ze vsetko na zapinanie vpredu. Uz ich mam take tusim 4:)))))

fifiBB

neli
jasan,ja som vedela že je menšie ešte pred opkou..mne to neva,ved pred tým som nemala nič,tak sa teraz cítim super sexi a najradšej by som sa už išla aj niekomu pohrdit,len nemám komu,pretože som to nikomu nepovedala,vedia to iba rodičia a sestra..hi hi

nelina

no,palka to bola.celkovo aj s predoper.cez stovku.dufam ze si si objednala pyzamko take to flanelove karovane na zap.vpredu,to som si kvoli opke objednavala tiez a teraz ho najradsej nosim.
baby,ked doplnate fotky do galerky,uz ich tam date priamo?

sakura

Nelina
dobra palka. Ale co pre krasu neobetujeme,ze? :) Akurat mi volali z Quelle ze mi prislo pyzamko -som si objednavala do nemocnice po opke.. Tak dufam ze ho uz 8 decembra budem mat oblecene:)))