Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

to je podla mna velka nevyhoda tych podzlazovych ze tam nezaberie nic ako posilka...
lenze ja sa bojim, ze ked schudnem, tak schudnem aj ten svoj zaklad a z 3 budem mat zasa 2:(((
ale na stihlom nizkom tele to moze vyzerat sexi, nie?hlavne ked budu tak pekne stat...

fifiBB

nina
ja si myslím že neovisnú,ak aj trochu padnu stále možeš vylepšit cvičením s činkou..kdežto pod žlazou..tam asi nič nezaberie..hlavne že ich už nemožeme schudnút,juchúú

fifiBB

vlasti
kdežéé,už dávno možem ruky zdvíhat,ako nič,ja som mala rez v podprsnej ryhe,ty?
nosím roláky,ale aj výstrihy a to tak že ked dám výstrih rozopnem pár gombíkov na retro a zasuniem tie rohy-okraje do podprdy a urobím si tak hlbší výstrih,ale to len ked idem niekam na 2-3 hodky,inak nosím podstivo,pekne pozapínanú..inak sa cítim super,ani neviem že som bola,možem povedat že bolesti som mala prvé tri dni..a potom tak do týždna a zrazu utalo a bolest zmizla,zo dna na den..

nelina

kiaruska,ja mam taku istu vysku ako ty,len o 4 kg viac.takze urcite su na tebe pekne.keby si si mozno dala vacsie,mohla by si vyzerat uz mohutnejsie,na co som si davala velky pozor.sice som ovela starsia od teba,ale aj tak treba mysliet aj dopredu.mozno keby si isla do vacsich,koza sa ti prisposobi na vacsiu velkost a kedze pocitas za niekolko rokov s vymenou,mohla by si to lutovat,kedze nevies ako sa prsia budu spravat neskor.takze si uzivaj velkost co mas!!!
ninab,
no presne,aj ja sa nasukam do podprdy,ale presne,zatial to vyzera ze potrebujem to D.nebudes to mat vysokym profilom,ja mam stredny a je to tiez problem.sice mam sirsie implose,taze podprda je mala aj z okrajov.tiez som si to odfotila a poslem livee.no uvidime s tymi nakupmi podprseniek,najjednoduchsie bolo 75B.no co,chceli sme krasne a vacsie prska? chceli.tak budeme zhanat.

ninab

kiara ty mas D-cka? sice pri tvojej vyske a vahe vyzeraju asi primerane ale isto nie male!!!!nechcem verit...
a co chces mat po opke? ja mam 165cm ale 58kg posledny rok a doktorka mi povedala, ze vacsie ako 300 isto nie, ze ci chcem vyzerat ako vojnova lod:)

baby,
nakolko ich mam pod svalom, mozem zvesela menit telesnu vahu, ci? vsak hadam neovisnu, do leta chcem tych svojich 50-52kg...

ninab

nelina, pocuj, ja mam retro 75C, kamoska mi chcela kupit nejaky darcek na narodky, tak som povedala, ze podprsky cislo 75C, tak mi ich kupila-jednu sportovu, jednu cisto cipkovu (podla retro) a skusala som si ich (ale ja som 10dni po op, tak mozno este odpuchnu) a predstav si, ze aj ja mam ten problem, ledva sa do nich nasukam...myslis, ze to ten vysoky profil? poslala som live nejake dalsie fotky, nech mam peknu galerku a na nich sa mi nezdaju ze by to mali byt D-cka, mozno ked povolia a dam ich blizsie k sebe, tak ma tak tlacit nebudu, su fakt krasne tie prsky az mi je luto ich nenosit...
a inak baby, co chceli dosiahnut velkost 75C ako aj ja - vobec sme si neuvedomili, ze tato velkost sa strasne tazko zhana, mne ta kamoska povedala, ze musela obehnut mesto aby take nasla, lebo vsade mali len 70C,80C a 70D a len v niektorych obchodoch mali vacsie velkosti...ako vidim sme si zavarili:)

Kiaruska

ninab, dakujem si zlata :) no jasne ja mam 178cm a 65kg ... prave dnes mi hovorila segra ze mam velke len mam po 1, skresleny nazor ( ona ma pozna som dost sebakriticka a co ma nieco sppolocne so mnou , vsetko ofrflem :)a po 2, ze ja nejsom xxs a ze to na mne vyzera inak ako na 150cm babe ktora ma uzucky hrudnik ... no a nelina ja este nemam deticky ja mam len 18 ja mam este cas :)a v galerke nemam fotky ..