Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

fifi,
no ci mozeme po 6.tyzdnoch push up,to teda neviem.podla mna asi este nie.trska mi povedal,ze kostice mozem pokial to nebude tlacit na jazvy.

ninab

livaa, dostala si fotky aj odo mna? ci co sa to tak pomaly odosiela, posielala som ti ich tak pred 3 hodkami...?
:)dik

nelina

ivja,
mna trska operoval u milosrdnych bratov,interklinik tam ma v prenajme cele jedno kridlo. tiez si myslim,ze budes mat dobru starostlivost,ved uz nie sme v komunizme,nie?v ruzinovskej som este nebola,taze neviem ako to tam vyzera,ale ako nina povedala,nezalezi celkom na prostredi,ale na ludoch ktori sa budu o teba starat.urcite budes spokojna.
ninab,
no to mame fakt rozdiel vo velkosti implosov.ja som do galerky poslala foto v plavkovej podprde 75C,takze mozes to potom omrknut.

ninab

ivja, to je jedno, ver mi ze zo zlou sa nestretnes, ja som bola v martinskej fakultnej nemocnici, nie na ziadnej sukromnej klinike a velmi tam boli dobry, sa o mna starali ako o decko. vypada to tam proti tym bratislavskym klinikam uplne hrozne, ako v statnej nemocnici a toto moze niektorym holkam robit stres ale bolo v pohode az na bolesti :)

ninab

ivja, ked som sla do martina, tak s tym, ze estenikoho tam z tohto fora neoperovali, potom sa jedna holka nasla, ale az po operacii - mojej.
a co vadi ti to? nic si z toho nerob, vsetci ti chirurgovia museli prejst rovnako tazkymi atestaciami...skor by som povedala, ze zalezi viac na tom, ake ma chirurg predstavy o peknych prsiach a ci sa prblizia tym tvojim...

ivja

čaute, čítam vašu podprsenkovú diskusiu. babuľky, žiadnu z vás neoperovali v tej ružinovskej? Čo budem jediná ???