Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

fifi este existuju take trojuholnikove bez kostic, cipkovane, snurovacky, niektore som mala aj predtym, ale teraz mi budu inak sediet:)

nelina

inak babeny,
urcite si tiez este kupim sportovu podprdu,aj ked ta moja retro sa mi zda celkom v pohode.,takze tuto budem pouzivat na sport.schvalne som ju poslala do galerky,co na nu poviete?

nelina

fifi,
este k tym podprdam,vzdy som neznasala a nepacili sa mi podprsenky s kosticami a bez vypchatia.teraz si ich mozeme dovolit.na mna posobili vzdy vééélmi asexualne.

nelina

fifi,
mozes potom s kosticami,to bol nazor mojho lekara,ktoreho som sa na to pri konzultacii pytala,ale aby ti prska netlacili dohora,prska sa maju normalne usadit do 3 mesiacov,preto plnu sportovu aktivitu odporucaju az potom.takze az po 3 mesiacoch od opky by som si ju dala.skor asi nie.ja idem zaciatkom februara na ples,takze tiez ratam s tym,ze prska tak pekne zdvihnem push upkou.

ninab

nelina aj mne zakazala pushupky, lebo to tie prsia dviha tam kde sa nemaju hojit...povedala, ze max. sportova prsenka, ktora ich ale cele prekryje.

ninab

baby mam 10 dni po op. chcem sa spytat, ci moje prsia budu vyzerat tvarovo inak tak po 2 mesiacoch, lebo teraz vyzeraju fest umelo:(

nelina

inak fifi,
kamoska takto prisla min.rok k cervenovi na kontrolu po 6.tyzdnoch,mala push up a zrusil ju ze to nechce vidiet.ona mu s humorom povedala,ze sa jej zdaju male,preto si dala push up. zostal v soku,ze to este nezazil,aby uz tak skoro po opke si niekto daval push upku kvoli velkosti.