Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

miu miu,
vsak pre to som to poslala,lebo co som videla,su fakt take "ine" a nechapem preco mam tuto,aj ked by som klamala,ze som nespokojna,vobec v nej neratam dni,kedy ju zlozim.je celkom pohodlna a mozem ist aj do hlbsieho vystrihu a od zaciatku sa mi zdala pohodlna,nikde ma netlacila.tvarom mi pripomina tie nase specialne podprdy na kojenie.

miu miu

nelina no ty mas uplne inu tu podprdu ako vacsina z nas. to sa da aj nosit. ta nasa je pomaly pod bradou. he

fifiani by si neverila ake krasne sexi podprdy su bez vystuze. krasne priesvitne cipkovane, ze ti aj odkryvaju aj zakryvaju. tie babkovske si vyhod z hlavy. ho ho ho
Napis jeziskovi....chichi

nelina

asi tak.aj ked,prsa sa budu stale menit,predsa len,zemska pritazlivost funguje,ale po tych 3 mesiacoch by si ich mala mat ako svoje,ze uz sa nemusis obmedzovat v aktivite a su krasne usadene.aj ked som napr.citala,na inom fore,kde baby pisali,ze plavanie az po pol roku.no to sa mi uz zda nezmysel,ved to prsne tkanivo nebude "sadat" pol roka.