Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,nervozna nebud,
jáááj keby si videla nasu ninab/dufam ze sa neurazis/ aka bola nervoznucka a zvladla to v pohode a teraz uz dava rady.takze hlavicku hore,ked ides na obycajnu opku,vidis len jazvu,citis bolest,nevidis nic,ale toto mozes prirovnat k porodu v tom,ze po opke citis bolest,ale na konci je nieco co cakas-pri porode dietatko a teraz nove prska!!!!

nelina

ninka,
dik,ale nie je to co byvalo.aj na silikonoch vidim,ze uz mam 37.aj ked,viem ze keby nase diskusie citali ludia ako na forach topky....ze silikonky???atd.. tak nas znesu pod zem.ja nehovorim,ze nie som nespokojna,ale keby to bolo tak,ako som pisala,bradavky,slza,tak pre mna k mojej postave je to dokonale.vidis,mne sa pacia tvoje prska,a ty povies ze by si chcela mat moje.nóóó´dufam ze to je for,lebo ich mas fakt pekne a ked sadnu-"super",ver mi,mam odhad,pracovala som roky v modelingu a myslim, ze mam dost dobry odhad.

nelina

ninka,
dik,ale nie je to co byvalo.aj na silikonoch vidim,ze uz mam 37.aj ked,viem ze keby nase diskusie citali ludia ako na forach topky....ze silikonky???atd.. tak nas znesu pod zem.ja nehovorim,ze nie som nespokojna,ale keby to bolo tak,ako som pisala,bradavky,slza,tak pre mna k mojej postave je to dokonale.vidis,mne sa pacia tvoje prska,a ty povies ze by si chcela mat moje.nóóó´dufam ze to je for,lebo ich mas fakt pekne a ked sadnu-"super",ver mi,mam odhad,pracovala som roky v modelingu a myslim, ze mam dost dobry odhad.

nelina

ninka,

nelina

ninab,
mne sa vzdy pacili prska a bradavky skor vyssie.uz som pisala, mas ich super,vsetko zalezi od zakladu,ktory si mala podla mojo nazoru vyborny..ja by som moje bradavky posunula aspon o 1 cm vyssie.mne a aj mojmu manzelovi sa to paci,ked su prska tak "slzovo padnute" a bradavka je o nieco vyssie.ja mam bradavku "podla trsku" presne na urovni ako ma byt,ale ja to vidim trosku inak.takze dufam,ze ked moje prsa padnu,ta pekna slza sa vytvori a bradavky to nadvihne.trska povedal,ze anatomy bradavku zdvihnu.tak uvidim po case.

ninab

neli, tak toto su zahojene modriny! pozri zanine, ma tie uz take zahojene, teraz to skoro vobec uz neboli, ved som pisala, ze aj upratujem uz. a inak vies vdaka comu? ja to pripisujem wobenzymu, uz som tu o nom pisala, je to fakt zlato! dobry pripravok...aj drahy, kazala mi lekarka natierat repikom ale povedala ze ak uzivam wobewnzym tak sa rychlo zahojim.
na mojich prsiach sa mi paci velkost ale nepaci sa mi ako su hore...preto sa pytam ci este odpuchnu alebo poklesnu...

nelina

ninab,
mas ich fakt pekne,teraz som tie modriny videla,ale podla tvojho opisu som cakala nieco ovela horsie.takze to nemas take strasne,myslim ze v norme.