Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

nelina, tak to ti verim s tou anestezou,lenze moje operacie tie dve trvali vzdy dve hodky.no ved uvidime ale dufam ze to nebude zase len to najorsie,snazim sa len pozitivne mysliet.

nelina

vlasti,
co da tyka anestezy,ja som pred tym bola hrdinka,lebo som ju zazila 2x po max. 20 min.zial.toto je o niecom inom a tam so uz aj ja citila nasledky.cim dlhsie,tym horsie.ja som som po prebudeni nevracala,ale citila som sa,akoby som preflamovala 2 noci a mixovala jeden drink cez druhy.

nelina

vlasti,
super,som rada ked /aj len podla mojho nejakeho instinktu/ sa trafim.takze sa uz nestresuj,uzi si vikend a hura na nove prska.drzim palceky a verim ze budes spokojna.

vlasti

nelina,
no je to eurosilikon 101 anatomicky ale od neho je este vyssi profil velmi vysoky no a dr.mi dal preto tento lebo ze ten mi vytiahne aj bradavky a vyplni aj vrch a podvihne.dakujem.

nelina

vlasti,
viem ze sa tu minaju nazory,ze ides do vysokeho profilu a 400.mam laicky pocit ze potrebujes vyplnit vrch a vytiahnut bradavku.takze ja si stojim za tym.kamoska mi tiez hovorila-aby som isla max do 300.ona ma 280,je vysoka ako ja,a uz je nespokojna po roku s velkostou..takze pokial mas normalny instinkt a veci nastudovane okolo implosov,myslim, ze je dobre dat na lekara,pokial s nim vnutorne aspon ciastocne suhlasis.ak nie,isla by som dalej.no ty uz to mas v pondelok,drzim palceky a uvidis ze budes max.spokojna.

vlasti

nelina,
no veru o tom nieco viem,rodila som 13 hodin na papieri ale bolo to viac a este som aj vracala hruza ale stalo to za to.takze tiez si myslim ze to nebude az taka horsia bolest a k tomu este dve opky za sebou pod celkovou anestezou.:)

babydoll

ivja,
ja som bola v Ruzinove na lipo pred siestimi rokmi a uz vtedy to vyzeralo ako sukromna klinika - tichucko, cistucko, tak privatne, nie ako klasicka nemocnica. To totiz nebudes v tej obrovskej hlavnej budove, ale vedla je este jedna, nizsia a tam je plasticka chirurgia a chirurgia ruky. Uplne sa to da zrovnavat so sukromnymi klinikami. Uvidis, budes spokojna.

nelina

vlasti,
teraz citam co som napisala,porodne bolesti su uplne inde /su neporovnatelne silnejsie/ako pri prsiach.to sa neda porovnat.