Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nelina

vlasti,
ja nemam jarcok,to zalezi od stavby hrudnika,ty a ani lekar to neovplyvni.mne hned povedal,ze ho mat nebudem,mam prsia od seba.takze ho vytvorim az podprsenkou.ale zelam ti,aby si ho mala.

vlasti

fifibb,baby,nelina,ninab,pocuvajte baby a ked uz budem tesne pred opkou ked ma bude kreslit,mozem mu povedat aby mi tie implose dal tak k sebe aby som mala pekny jarcok,to sa da?

vlasti

nelina,a po akom case ti dovolili tekutiny a potom stravu?a ty si si ich kedy prvy krat videla,a pozerala si sa na ne,myslim ci si si sem tam rozopla podprdu hned ako si prisla domov?

nelina

jáj vlasti,netesis sa na uspavanie,mozno som divna,ale ja som sa prave na tento moment velmi tesila.no zial uz je to horsie potom....

nelina

inak baby,co mate pred opkou,
zoberte si so sebou kolu,mne den po opke volala sesternica-lekarka,ktora mi ju odporucila na zaludok,vyrovnava cukry v tele a véééla tekutin aby sa narkoza vyplavila/ale az potom co vam dovolia tekutiny/.ja som bez ohladu na telrfont sesternice mala potrebu niecoho "grgaveho",este stastie ze chodil po izbach mobilny bufet.