Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

ja myslim, ze ich mam stale opuchnute a dali vam nieco aj na ten opuch? mne dali akysi aescin a wobenzym som si musela kupit..

ninab

senties mna asi na stvrty den spravili riadne modriny v spodnej polovici prs a aj pod pazuchami v urovni prs a zacala ma na nich ubijat ta retro ale hrozne, to nie ze nejaky pohyb mi bol protivny ale cela existencia, citila som to neustale ako mi do tych modrin reze....

ninab

vlasti ja som 11 dni po op a dodnes radsej na rozopinanie, alebo take natahovacie, tie ruky stale nie a nie ist hore...

senties2

VLASTI
najhorsie je to s tym lezanim v polosede,priserne ma boli chrbat a krizea navyse dnes aj prsia,ktore ma ani velmi neboleli az teraz ked mi opuchli,neviem ci je to dobre..a este ma dost bolia miesta rezu na ktore mi tlaci ta retropodprda..

vlasti

senties2,ahoj,tak ako sa citis?ako dopadla opka,baby tie co ste po opke,nelina,ninab,kedy ste si mohle obliect normalne tricko,myslim tym zdvihnutie ruk?ze nie len na zips a na gombiky.a kedy ste jedli stravu prvy krat po opke a pili?

atram

Ahojte baby, dhsie som tu nebola, chcem sa spytat, ci sem chodi sona55? Nechce sa mi precitavat diskusiu dozadu, a ona ma teraz posledna pridanu galerku.

senties2

CAUTE kocky
som 5 den po opke a mam nejaky problem..strasne mi do rana napuchli prsia a su tvrde..predtym take neboli,myslim po opke,je to normalne??
prosim odpovedzte mi..

Kiaruska

ninab a nelina - no ja sm bola v obchode so spodnym pradielkom a skusala si podprdy a C mi bola natrieskana az som dychat nemohla a D mi bola dobra , sice je to pushupka ale ... mozno som len ja k sebe troska šiši a stale si nahovaram nieco ,,.,

sakura

fiha baby, nastiham citat. Som tu len na skok. Presne Nelina aj mne Trska hned povedal ze na jarcok mozem zabudnut ale ze sa ani nemam bat ze by mi zliezli pod pazuchy - to som sa ho na to hned spytala -na margo toho ze ich mam dost od seba. Takze jarcok budem mat jedine v dobrej podprde:)))