Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

babydoll

senties,
to musi byt supris pocit, uz aj ja sa na to teskam. Baby tu pisali, ze si davali nieco na spanie, koli tomu , ze ich tak bolel chrbat a nemohli sa v noci vyspat. Len si nepamatam co to uz bolo. A celkovo, s personalom atd si bola spokojna?

senties2

a dal mi 285 ml,ani som neverila ,ze mu to tam vojde,najprv hovoril o 245 ml,ale som rada ze mi ich tam napratal:-))preto ich mam teraz take napnute..dufam ze ich moje telo prijme..este stale to nemam vyhrate...ked si rozopnem koselu tak sa neviem vynadivat,je to uzasne,konecne mam hrudnik,aky som si predstavovala..celkove mi to zmenilo postavu,netrcia mi tak boky ako doteraz,ale aj tak sa bojim ,ci sa nieco nepokasle..

Kiaruska

no pripadaju mi na take 3 ... tym ze som vysoka to vnimam inak ... no inak baby mojej kamoske ona uz je tyzden po opke a krvaca jej rana stale , dali jej vyvod a ze ma jedno velke opuchnute a druhe male ... asi jej budu musiet vyberat implose :( tak to by som nechcela ...

ninab- ja som tiez chcela tak aspon350ml a vnimam to asi ako ty ...

senties2

babydoll,sakura
operoval ma Trška 24,1,na SPON-e hned rano uz o 10,30 ma zobudili a isla som na WC so setrickou,nechcela som ist na vozicku,po narkoze mi bolo super ,ako keby som ani na nej nebola,iba ma trocku stipalo v hrdle,ale ako som sa napila vody uz to aj preslo..domov som isla stredu rano,vtedy mi aj vybrali dreny..natieklo mi tam asi 130 ml z kazdeho..neviem ci ten opuchnemam z toho ,ze mi ich vybrali a teraz sa mi to hromadi vnutri..ako som tu uz pisala,najhorsie som znasala to lezanie v polosede,priserne ma bolia krize a chrbtica..3 noci som poriadne nespala az tuto noc konecne asi tak 7 hodin..a hlavne ta podprda ma tlaci na miesta rezu..velmi ma to potom boli a stipe..teraz mam ist az 8.12.na vyberanie stehov,dovtedy nic..asi tak..

babydoll

senties.
ahooooj, no ako prsatica? Citam, ze dnes asi nic moc, no urcite zavolaj doktorovi, ja by som sa na tvojom mieste asi tiez vylakala. On ti najlepsie povie, ci je to normalne alebo sa deje nieco ine. No ako si to zvladla? Bola si aj druhu noc v SNOPe, ci len tu jednu.

sakura

senties2
ahojky,docitala som sa ze si bola u Trsku. Ja idem k nemu 8 decembra. Kde ta operoval a ako sa citis? Ake implose a aku velkost ti daval?

ninab

kiaruska tak to by mohlo aj stacit, nie?
baby ked sa vyzleciem do naha a postavim sa pred zrkadlo s akejkolvek strany ked sa na seba divam, tak tie moje vobec nie su velke pre mna, akurat mi zosymetrizovali, tak vyrovnali postavu...keby som chcela velke tak to tak 350 ja musim:)ale dobre su, urcite lepsie ako pred! a zacinam brat do uvahy to, ze este deti nemam, takze minimalne mi este narastu, ak nepojdem do reopky (moja mudr mi hovorila, ze asi nebude ani potrebna, lebo ich mam take stojate, povedala ze akurat prirodzene klesnu...)

senties2

ninab
tu podprdu dnes stale natahujem ako ma priserne tlaci na ciciky,ked si ju uvolnim tak sa mi hned lahsie dycha..ale este som ju nemala dole ..bojim sa ju aj rozopnut,ze ju uz nezapnem..na opuch mi nic nedali a ani neodporucili..asi zavolam Trškovi ci to je normalne..mam ich nafuknute ako balony..hroza!!