Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vlasti

babydoll,
ahoj,ja idem na opku teraz v pondelok a mam dvojrocneho synceka a tiez bude u nasich najprv tyzden a potom uvidim ako to budem znasat.

senties2

Kiaruska
166/58,podprdu som mala75/B ale aj tu som mala scasti vypchatu,teraz ako som ju prirovnavala mi nesiaha ani do pol cicika,mozem ju vyhodit..

babydoll

senties,
este ze ich mas:-))) Kocky po op. hovoria, ze kazdym dnom to je lepsie, moje deticky budu u nasich cca 2tyzdne, no potom uz budem musiet fungovat naplno, maly ma 14mes. a je zavisly na mne:-)) tak som zvedava co bude. Volala si tomu Trskovi?

senties2

babydoll
nerobim vobec nic,chodim zhrbena..prave teraz mi dcera umyvala vlasy,bola som zohnuta nad vanou a myslela som ,ze mi cicky odpadnu..stale to boli a hlavne ta podprda..manzel varil aj vysaval..vstci behaju okolo mna a ja nic nerobim a ani by som nevladala..

babydoll

senties,
no parada, tak to nebolo take hrozne ako si cakala, hlavne tie bolesti. Za ten vysledok to urcite stoji. A teraz po piatich dnoch co zvladas robit, asi este nezodvihnes ruky, vsak?

senties2

babydoll
dostala som aj od bolesti ZANDIAL,je to nejake opium dala som si ho 2 krat a presli ma bolesti a aj som po tom zaspala..personal bol super a mali sme na izbe plazmovu malu telku na stene..cely den sme kukali..