Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vlasti wobenzym -uz z nazvu vidis je emzym. je to enzym alebo teda subor enzymov, ktore normalne produkuje tvoje telo...sluzia na rozpustanie skodlivin, vol. radikalov a metabolitov v tele a ty tym ze ho papas len podporis telo aby sa toto vsetko dialo rychlejsie a kvalitnejsie (tym som chcela povedat, ze jes latky, ktore su tvojmu telu vlastne, nie cudzie ako je to v pripade liekov, ktore ti predpisali)
mozes ho teda ako podporu liecby (aj antibiotickej, lebo nepopieratelne tieto latky zvysuju imunitu tela) zacat jest kedykolvek, aj ked spadnes na korculiach a mas modrinu na stehne a chces sa jej rychlejsie zbavit.
s ostatnymi liecivami nereaguje.
:)

ninab

fifi a nie je to vonkajsia chrasta po vyberani stychov alebo taka "vnutorna chrasticka"? taka vec, no kazdopadne by to malo zmyznut, ked sa organizmus zahoji a vycisti, ktora nie je ako na vonku tvrda, lebo je opuzdrena a mala by sa casom rozpustit..ja idem este len na vyberanie stehov v utorok, tak presnejsie neviem povedat.

vlasti

no caute baby,ty koky clovek tu nie je od rana a aha,kolko prispevkov,no takze baby zajtra rano na 8.hod mam byt nalacno v novamede,no a budem dalsia v klube po,ju uz sa neviem dockat.parada.

ninab

sakura, tak to 200tbl. balenie je akurat...uziva s vo vysokych davkach, ja viem, ale zarucene funguje, aspon mne teda bodol, neviem kolko by sa mi tie hematomy hojili, ale moze z toho byt tazko na zaludku, lebo sa maju jest pred jedlom...

atram, vsimla som si, ze tu pisete o nejakej soni, ze vas podviedla? a co urobila? co sa tyka fotiek, tak ja tu tiez nikoho osobne nepoznam, aby som posielala svoje prsenka s hlavickou navrchu, lebo sa to da lahko skopirovat, ja som to tiez skopirovala, ked som sa presne potrebovala dohodnut s lekarkou a ukazat jej co chcem a co nie, nakolko v martine ziadna pocitacova projekcia neexistuje, takze priklanam sa k nazoru, ze moze nam to byt jedno ak tu nahliada niekto kto o zvacsenie nema zaujem, lebo podla tych foto ma teda nikto identifikovat nevie...nic si z toho nerob a kasli na to, hlavne, ze mi sme spokojne, nie?
:)

fifiBB

ahojky baby po!!!
ježiš ja som dostala taký strach!kupila som si mastičku na jazvy a ked som si išla tie jazvy natret som zistila že na oboch jazvách z vonkajšej strany mám také niečo tvrdé,hned ako začína rez!!!tak som vyplašená ,ako keby to bola hrčka aj na jednom aj na druhom to iste v rovnakom mieste ,alebo zhrubnutá jazva,no neviem to ani identifikovat....neviete čo to je??
dakujem všetkým..

ivja

No čaute, keď ste hovorili o tom menzese. práve to je môj strašiak na operáciu, kedy si ju dať.Niekedy mám medzi cyklom sem tam také špinenie. Gynekológ mi nič nenašiel, tak sa nalievam večne myším chvostom.Však to nebude vadiť, pri Opke, je to len také slabé špinenie. povedzte , že nebude, OK?

ametystka

jééj, tajka99 ahoj,

som na užhorodskej celkom spokojná, naša učka vie po slovensky, ale ani necekne jak je hodina dlhá. aspoň gramatiku by mohla vysvetliť v rodnej reči. teraz mám pred sebou homework a zlomyseľne sa na mňa škerí Past Perfect, lebo vidí, že mi to nejde :( však ani nemôže, jedno oko mám furt na fóre :))

atram,

chodila som na omlazení, ale potom som sa presťahovala tu.idem ťa tam pohľadať a pokukám...

atram

ten wobenzym som jedla po 5 tabletach, lebo to sa mi tolko ani zjest nedalo, ved by som vypila pol litra vody na supu a to mi ani zaludok nepojme, tazko povedat ci mi pomohol, lebo neviem ake by bolo hojenie bez neho, no mala som dost modrin, aj preto som to jedla

ametystka - na omlazeni nechodis? tam mam aj aktualnu foto, ale do galerky uz neposlem, lebo tam to nemozem kedykolvek zmazat ako na omlazeni, a kedze sa to zneuziva, tak veru uz ziadnu neposlem :(
tak pripadne mrkni tam