Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sonci

...ahojte babule...sice si toto mile forum citam uz dlhsie, odhodlala som sa az teraz napisat...uz dlho som sa pohravala s myslienkou, ze pojdem na operaciu, pretoze priroda nenadelila tam kam mala :o) mam viacero otazok, tak zacnem postupne: znama mi odporucila doktorku jezovovitu z estheticu, boli ste niektora uz u nej? co mi viete o nej povedat? a celkovo klinka esthetic? na stranke je vsetko fajn, ale co realita? na operaciu by som chcela ist koncom januara, kedze vtedy mam po skuskovom a pred zaciatkom semestra...budu mi stacit tak 2 tyzdne, aby som sa dala dokopy a mohla zacat chodit do skoly? s pochopila som spravne, ze ked poslem svoju fotku pred (a samozrejme potom aj po) na mail: e.uhrinova@gmail.com), tak dostanem pristupove heslo a budem si moct pozret vase fotky?

...to by bolo na zaciatok asi vsetko, postupne sa budem pytat dalej (teda ked sa bude koho-xi :o)) pekny den

sakura

Ametyska,
s tymi fotkami mas prvdu. Ale aj tak. Taketo podlosti........Nech su jej teda na uzitok:))))))
Ano idem toho 8 decembra. Uz sa tesim a samozrejme aj bojim. Tie vsetky tabletky su na predpis a moze ti ich predpisat aj obvodna. Aj mne ich predpisuje obvodak:)
A ty ides kam a kde? Tiez 8 decembra?
A neni tu nejaka baba co ide 8 do SNOP? Ze by som tam nebola sama....

ametystka

...a ešte som sa chcela spýtať tých čo ste po, vyčítala som tu aké lieky od bolesti je dobré mať doma. tralgit, flektor rapid aj nimesil, to všetko je na recept. Dajú mi ho v nemocnici, či si to mám nejako zadovážiť, dá mi recept obvodná? (ona vie, čo kujem :))

ametystka

sakura,

aj keď by boli fotky kade tade, však tam nemáme hlavy, nie? :)ty ideš tuším 8. decembra, dobre si pamätám?... ja tiež. bojííím.

ahoj atram,

aj ja zvažujem kúpu nejakých enzýmov,
najlepšie mal RNG, lenže už sa nedajú kúpiť, tak mi ostáva len wobenzym, hoci je slabý a musia sa brať vysoké dávky, presne ako píšeš. nebolo ti zle od žalúdka? 10 tabliet je fest dosť, je tam kopa farbív, hm?
a nepošleš nejaké čerstvé fotky?

ahoj ninab,

gratulujem, že si fit na 12 deň, už si za tým, joj, ako ti je dobre, ešte si pamätám aká si bola vydesená v špitáli deň pred op... na diazepane, nápadne sa na teba začínam podobať, idem - ak budú ok predoperačné- 8. decembra...

tajka99,
6 týždňov po op už je vytvorená kapsula, tak teoreticky by si už aj mohla pomalé veci tancovať, ale spýtaj sa dr. čo povie...
už som sa pýtala ťa predtým, kam chodíš na anglinu? či nie sme spolužiačky :)))

sakura

Atram
aj mne sa ta fotka zdala akasi povedoma. Som zvedava na co bol tej dotycnej pristup do nasej galerky.Navrhla by som zmenu hesla alebo nieco. Ak uz nie je neskoro.Dufam ze nase fotky nebudu kade tade.......

atram

SAKURA - wobenzym predavaju 40,200,800 tabletove. Uziva sa to v dost vysokych davkach, denne 3x10 tabliet, cize to najmensie by ti bolo nanic, ja som mala to 200 tabletove a stacilo mi, cena bola tusim 902,-

atram

ahoj ninka, citam ze uz si krasne zhojena, aj fotky som videla, no parada, aj tych 250 ti spravilo krasne prska, dufam ze si spokojna :) Ja sem uz len obcas nakuknem, pripadne galerku, nech vidim nove prirastky :)

Len ta sona55 je riadna PODVODNICKA, lebo do galerky poslala fotky jednej baby z ciech pred zvacsenim, cize som natolko znechutena, ze uz sem ani velmi nemusim, tymto tu TRUBU "pozdravujem" :((((

dalsim cakatelkam prstkam drzim palce, aby im to vyslo podla predstav a cerstvym prsatkam skore zhojenie

sakura

ninab
a ten wobenzym sa da kupit aj v nejakom mensom mnozstve? Alebo sa oplati to velke? Vyuzivam vsetky? Alebo to zalezi od bolesti a tak....

ninab

kocice, tak som 12 den po opke a prsia by som povedala, ze mam odpuchnute a mozem povedat, ze ma neboli vobec nic. moj obvod je 95cm cez prsia a zmestim sa do 75C...chcela by som odporucit vsetkym babam pripravok wobenzym, fakt ako som ho zacala uzivat vsetko sa zacalo rychlo hojit...

ninab

alexy ak mas pocit, ze by tu boli dokonalky pred operaciou tak sa mylis, ziadna tu nemala dokonale prsia pred ale az po!