No baby, vy ste ale ukecane ;-))) Clovek tu na fore nie je 3-4 dni a moze citat 20 stranok, uffff...
Novym gratulujem k novym prskam a starym (he, he)rychle hojenie do krasy ;-)
Ja idem v stredu na vyberanie stehov, tak sa tesim, konecne bude sprcha :-D Zvlastne, ze niektore ste sa sprchovali uz ledva 2 tyzdne po opke. To ste si zlepovali ten lukoplast? Ja to nechcem riskovat a kafrat do tej jazvy, doktor mi vysvetloval, ze drzat jazvy pekne pokope stiahnute je lepsie ako akykolvek drahy ci dobry krem.
A k tomu priberaniu, ako viete, ze ste pribrali. Odpocitavate si tie mililitre od nabrabej vahy? Ale tam predsa mozu byt este nejake tekutiny, ci opuchy, neviem, ci je vazenie teraz smerodajne. Ja si opticky pripadam tucnejsia, ako som bola, to je prirodzene, je to ten efekt plnych prs. Ale v mojom pripade som len rada, ak by som pribrala, mam problem pribrat, nie schudnut. Ale podla nohavic, co obliekam, nevyzera, ze som pribrala, vsetky mi nejako padaju :-( A nemozem ani povedat, ze makam menej, pretoze sa uz plne staram o tri deti a domacnost, musim, nemam na vyber. Ja som pred tym necvicila, ale tancovala - salsu a orientalne, tak to som na cas prerusila. Aspon mesiac si dam prestavku. Aj ked v decembri som mala mat vystupenie, neviem, co s tym, bolo by to 6 tydnov po opke, myslite, zeby som mohla? Ziadne natriasacky, len pomala choroska.