Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ninab

vlasti on zdvihne bradavky tak vyssie, ked sa divam na tvoje foto, mozno ze by to bolo celkom fajn, ty mas tie bradavky tak nizsie...ja som ich mala dost vysosko tak som mohla max 250ml vysoky a ten som chcela preto, lebo ja na rozsah som mala prsia dobre spredu nevyzerali nejak extra male, ja som prave chcela, aby mi viac vykukli z hrude, ked sa pozrem na seba z boku a toto presne robi ten vysoky, ved ked si zoberes, ze ked ten implos polozis na stol tak ten vysoky profil je najvyssi...(CHAPES?)

stejsina

ahoj simona,
som objednaná k primárovi Lehotskému, robil mi nos a je to profesionál, len nepoznám nikoho komu robil prsia. Bola som aj v novamede na konzultácií ale asi radsej pojdem do státnej. Stále tu spomínate Tršku kde v PD operuje ?

tajka99

No baby, vy ste ale ukecane ;-))) Clovek tu na fore nie je 3-4 dni a moze citat 20 stranok, uffff...
Novym gratulujem k novym prskam a starym (he, he)rychle hojenie do krasy ;-)
Ja idem v stredu na vyberanie stehov, tak sa tesim, konecne bude sprcha :-D Zvlastne, ze niektore ste sa sprchovali uz ledva 2 tyzdne po opke. To ste si zlepovali ten lukoplast? Ja to nechcem riskovat a kafrat do tej jazvy, doktor mi vysvetloval, ze drzat jazvy pekne pokope stiahnute je lepsie ako akykolvek drahy ci dobry krem.

A k tomu priberaniu, ako viete, ze ste pribrali. Odpocitavate si tie mililitre od nabrabej vahy? Ale tam predsa mozu byt este nejake tekutiny, ci opuchy, neviem, ci je vazenie teraz smerodajne. Ja si opticky pripadam tucnejsia, ako som bola, to je prirodzene, je to ten efekt plnych prs. Ale v mojom pripade som len rada, ak by som pribrala, mam problem pribrat, nie schudnut. Ale podla nohavic, co obliekam, nevyzera, ze som pribrala, vsetky mi nejako padaju :-( A nemozem ani povedat, ze makam menej, pretoze sa uz plne staram o tri deti a domacnost, musim, nemam na vyber. Ja som pred tym necvicila, ale tancovala - salsu a orientalne, tak to som na cas prerusila. Aspon mesiac si dam prestavku. Aj ked v decembri som mala mat vystupenie, neviem, co s tym, bolo by to 6 tydnov po opke, myslite, zeby som mohla? Ziadne natriasacky, len pomala choroska.

babydoll

stejsina,
ahoj, vitaj na fore, takych je nas tu viac, co sa zatial nemaju cim chvalit, ved uvidis v galerke, ked sa odfotis, posli foto Live na mail e.uhrinova@gmail.com, nezabudni tam napisat aj tvoj nick, aby vedela kto si a potom ti ona posle na mail pristupove hesla a si tam:-))

stejsina

Ahojte kočky, dnes som objavila toto fórum a pozerám samé odbornícky na prsa !
Idem na to v januári, proím ak má niekto skúsenosť v rooseveltke v B.Bystrici dajte mi vedieť ! A este ak ste aktívne cvičenky , za aký čas po operácií ste sa mohli vrhnúť na cvičenie / makám ta bo,.../. Ďakujem !
Este nemám rozhodnutú veľkosť a tvar výplní a rada by som si pozrela vaša fotky ako na to ? Ja sa vám môžem odfotiť zatiaľ len pred a to po dvoch rok kojacich deťoch nieje nič moc !

alexy

Ahoj ninab.včera som už nestihla odpísať.ABY si sa dostala k mojmu emailu,stačí dvojitý klik na meno,zavrieť fórum a už máš pripravenú novú čistú správu aj s mojou emailovou adresou(to len aby si vedela:)). Ale UŽ MI NEMUSÍŠ PÍSAŤ POSTUP:)Cez tyzden pošlem foto do galérky,ale musím sa priznať,že sa hanbím-jeden prsník mám veľmi malý a druhy skoro úplne plochy:)

babydoll

vlasti,
ja az 15.12., v utorok mam predoperacne. Pride mi to ako vecnost, cakam uz 4mesiace od konz. Skorej som nemohla koli detom, nemal mi ich kto mat, manzel furt v robote a babky mame este veeelmi aktivne so svojimi roznymi povinnostami a zaujmami, tak to vyslo az na Vianoce, ked budu vsetci doma. Ale uz ratam dni...