Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sakura

Ametistka
aj ja idem tesne pred kramami. Mam ich dostat 11 decembra. A uz teraz ma pobolieva brucho. To ako na potvoru. Nikdy ked som vysadila tabletky som ich presne nedostala. Vzdy som isla tak o 2 mesiace na vyvolavacku. A teraz sa asi hrabu von:( Prvy krat v zivote a prave teraz:( Dufam ze tie citrony zaberu. Nemozem nic na oddialenie lebo ze vraj su to hormony. Vies co, videla som na babach ten anatom 360. Na niektorej vyzera velky a na niektorej normalne. No som zvedava co urobi na mne. Dufam ze ma viac nezväcsi:(

stejsina

Pozerám, pozerám ale nikto sa neozýva kto by bol v B.B státnej, to budem prvá ? Osobne môžem doporučiť na lepsie hojenie rán aj piť ALOE VERA koncentrát, urýchluje hojenie rán ! A potvrdzujem wobenzym, po operáciách super vec !
Je este niake tomuto podobné fórum, kúsila by som aj tam hodiť do pléna rooseveltku. :)

ametystka

aj ja som mrkla na teba. 360 je poriadny imploš, aspoň to bude vidno:)hej, mám úzky hrudník na na ňom trápne mínus jednotky, neviem, ako tam chce dr. 275 vopchať. však prasknem :) krámy sú aj môj veľký strašiak, idem na op netradične tesne pred krámami, dr. však povedala, že aj keby som dostala, tak nevadí. ale aj tak asi začnem zajtra brať askorutín, citróny pijem na litre...už mi šťava kvapká aj z uší...
a skade si?

tajka99

ametystka,
jasne, vedela som, ze sa ma to niekto pytal. Ja chodim k Benovi do Solertie, potrebujem sa dost intenzivne naucit anglicky. Na tej Uzhorodskej je co? Si tam spokojna? Este 1xtyzdenne by som totiz anglinu zvladla, tentoraz so slovenskym pedagogom, lebo Ben nevie slovensky a je to pre mna fakt vyzva, akoby ma hodili do vody bez znalosti plavania. Ale je super... :-)

ametystka

sakura,
vobenzym je vhodný o. i. aj na lepšie hojenie po op.
-odkaz odstránený-

ale kto vie, či nie sú aj lacnejšie alternatívy, napr. niekto tu písal, že berie toto : -odkaz odstránený-

sakura

ametystka
pozerala som akurat tvoje fotky v galerke. Ja si myslim ze aj tych 275ml ti urbi pekne prska. Ach ako zavidim babam s takym uzkym hrudnikom. Ja sa zas bojim - teraz uz vyzeram " velko" ci s tymi prsiami uz nebudem vyzerat "obrovsky". Ja mam mat 360 anatomicke. No 7 vecer predpokladam ze z tych nervov dostanem v pondelok rano kamosky a bude po opke:(

ametystka

musíme pozitívne myslieť (hoci to bude každým dňom ťažšie a siedmeho večer už nebudeme vedieť VOBEC NIJAKO myslieť :))a musíme veriť, že to dopadne dobre. vzhľadom k mojej biede na hrudi mám len 275, okrúhly, pod sval, vysoký profil a ty?

sakura

ninab
tak to je teda dobra palka. A na co tie tabletky vlastne su? No tak ja pokukam po tom 200 baleni. Hadam to bude stacit.
ametystka
ha ha ha ale si jej dala:))))) Takze budeme obe trpitelky a tesitelky. Dufam ze nam to dobre dopadne...A ake implose a velkost budes mat?

ametystka

sakura,
nič s tým nenarobíme, ľudia sú všelijakí, ale nechápem, načo jej to bude... ktovie, možno je budúca plast. chirurgička, možno len lesba :)
ja som z ke a idem ku dr. hudákovej do nemocnice, tiež ôsmeho, tak zrejme budeme naraz trpieť a snáď sa aj tešiť...

sonci pekne vítam,

ja som z ke,takže spomínanú dr. nepoznám, ale ešte tu na ňu krivé slovko nepadlo, odkedy to tu čítam, cca od od konca júla. dievky často písali, že dáva radšej veľké implantáty ako menšie a je fakt dobrá.
je to tak, ak chceš prístup do galérky pošli fotky plus svoje meno pod kt. tu budeš livee, adresu máš :)

ninab

sakura, ono je to hrozne drahe si kupit to velke balenie 800tbl...stoji okolo 3000sk, ale ak kupujes po jednom jedna tb l. stoji 4sk tusim.
ja som ho uzivala takto: po opke par dni 7tbl-3x denne, potom 5tblx3 a teraz yz len ked si spomeniem si do seba hodim tak 4tbl mozno 2x za den.