Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivja

tajka99, keby si bola pri mne tak ťa VYBOZKÁVAÁÁM. Vieš aký mi padol kameň zo srdca. Babulky, to je tak super, že je táto stránka , aj keď som stále ešte len čakatelka, lebo 2.konzultáciu mám 20.12, a opku asi koncom januára, aj tak , vďaka vám mám o tom dosť veľké predstavy.

tajka99

ametystka,
ha, ha, tiez ma akurat trapi Past perfekt, boze, cim viac sa ucim, tym sa mi zda, ze menej viem. Preco ti anglicania vsetko tak komplikuju :-/ Skoda, ze ta ucka teiz necekne slovensky, lebo prave to mi niekedy na AJ chyba, aby mi to niekto vysvetlil aj po slovensky.

bianica,
ja som bola v Chirmede u Magda a uz som tu vypisovala davnejsie tie chvalospevy. Naozaj jedno krive slovo nemozem povedat. Fantasticky pristup, fantasticke ceny, fantasticka robota. Naozaj, uprimne, ked si citam priznaky dievcat, ako co prezivali, ja si len hovorim, ako je mozne, ze mna skoro nic neboli, netvrdne, vsetko sa vyvija ucebnicovo. Aj mi super poradili, vysvetlili. Nemusela som sa raz citit trapne pri akejkolvek situacii, ci akejkolvek otazke. Doslova som sa tam citila skoro lepsie ako doma, lebo doma by tak kolo mna ten moj zaneprazdneny a neprakticky manzel nikdy neskakal :-)Tam pocas tej noci na posteli vedla spi sestricka, vkuse sa pyta, ako sa citis, ci neco nepotrebujes, proste bola som stastna a hrda, ze aj slovenske sluzby zacinaju byt na urovni. A boli velmi diskretni, v cakarni nahlas ani nevyslovia, naco tam ides a pod., ale si ma zavolala k sebe a naznakmi ci sepotom ukazala, ci to sedi (napr. velkost, a termin a pod.)

tajka99

baby,
ohladom MENZESU mozem pridat svoju skusenost. Mala som dany termin vysetreni a tyzden na to opku, ale na vysetreni sme prisli na to, ze som nevysadila HAK (stihla som zobrat 3 tbl z noveho balenia, zabudla som, ze nemozem). Tak mi kazal hned vysadit, lenze ja osm pochopitelne dostala neplanovane menzes - asi 5 dni pred opkou. Nastastie mam menzes kratko a nie nejaky strasne silny, ale aj tak mi hrozilo, ze sa opka zrusi. Sestricka mi uz chcela presunut termin na koniec decembra az (co ako matka a domaca pani som velmi nechcela na sviatky lezat). Ale doktor povedal, ze ked budem mat len slabu menstruaciu - spinenie, tak nie je problem. Mne to este vrtalo hlavou, aj mamina ma nastrasila, vraj nejaka vykrvacala (co bol drb), tak som surfovala po Nete a zistila od 4 nezavislych a znamych doktorov, ze najvhodnejsi termin na operaciu je najskor na 3 den menzesu, alebo tesne po menzese. A najnevhodnejsi termin je tesne pred opkou. Tak nechapem, preco Vas objednavaju tak tesne pred. Mne to aj doktor v den opky tiez potvrdil, ze pre istotu hovoria tyzden po opke, lebo stresy pred zakrokom casto urobia svoje a menzes posunu. Ale inak sa da operovat kedykolvek (vsak napr. po takej autonehode sa urcite nikoho nepytaju, ci nahodou nema menzes), ale ak sa da, snazia sa vyhnut akymkolvek moznym komplikaciam... Ja som nakoniec bola operovana na 5 den menzesu, mala som len slabe spinenie a vsetko prebehlo uplne ucebnicovo, no problem. Tak drzkam palce, buduce cice ;-))

ametystka

bianica,
ale nie, magdo je milý a vraj profík, ale v chirmede pracuje bývalá spolužiačka ako sestrička, skoro som sa na konzultácii prepadla od hanby...tam preto nejdem...
ku dr. hudákovej som išla povyberať materské znamienka, dali sme sa do reči a... dostali sme sa až k operácii.
podľa mňa je zbytočné dávať do podpiry ryžu alebo dačo , lebo to bude vyzerať veľké, lebo to je LEN V PODPIRE, nie pod svalom, ktorý to stlačí a vyformuje. ale dr. to odporúčajú.
keď sa dostaneš do galérky, pozri na ninab,ona mala také dvojky - asi- a fasovala 250 ml a vyzerá super.

senties2

SAKURA
Kde ta budu operovat? v SNOP-E?
ja tam idem 8.12. na vyberanie stehov o 15,00 ak tam budes urcite ta pridem pozriet

bianica

Ametystka,
a preco si sa rozhodla ty pre dr.Hudakovu? jasna, ze clovek sa potrebuje uistovat, ze si dobre vybral... preto ta otazka. V Chirmede sa ti nezdali???

bianica

Ahoj Ametystka,
dr. Hudakovu poznam uz asi 2 roky, najprv som u nej na operacii, aj mamina,ale v inej veci...A obe sme spokojne, ale vies toto je zase nieco nove, takze nemusi byt vo vsetkom dobra :-}
Tiez chcem ist na pokec do Chirmedu, co mi tam povedia. Inak si myslim, ze ak vobec nemas kozy, tak 275 je pohoda, uplne prirodzene. Ja mam slabe dvojky a chce mi dat 270ml, ale to sa mi zda dost. Skusala som dat do podpiry 270ml silikon a zdalo sa mi to velke, pravda je, ze som mala push up-ku. Aj tak stale rozmyslam, ze max 250ml staci.

ametystka

ahoj bianica!

vidím, že už sa ťa ujala fifiB.
to je radosť, konečne niekto, kto tiež ide k dr. hudákovej. tak už sme dve :)
ja mám tiež obavy, že to bude neprirodzené, ale ona chcela len okrúhly, 275 a vysoký profil. nič na hrudi nemám (však uvidíš ten des v galérke)tak dumem, ako to tam chce narvať, ale ona je dr. asi vie, čo robí. takú istú veľkosť mi odporúčal aj dr. magdo v chirmede, tak snáď to bude fajn...
dal ti na ňu niekto odporúčania alebo ako si ju našla? nie je taká známa ako magdo alebo kačmár z chirmedu...

senties2

VLASTI
wobenzyn sa moze zacat uzivat 10 dni po opke,lebo sposobuje zvysene krvacanie ,to mi vcera povedal doktor