ametystka,
ha, ha, tiez ma akurat trapi Past perfekt, boze, cim viac sa ucim, tym sa mi zda, ze menej viem. Preco ti anglicania vsetko tak komplikuju :-/ Skoda, ze ta ucka teiz necekne slovensky, lebo prave to mi niekedy na AJ chyba, aby mi to niekto vysvetlil aj po slovensky.
bianica,
ja som bola v Chirmede u Magda a uz som tu vypisovala davnejsie tie chvalospevy. Naozaj jedno krive slovo nemozem povedat. Fantasticky pristup, fantasticke ceny, fantasticka robota. Naozaj, uprimne, ked si citam priznaky dievcat, ako co prezivali, ja si len hovorim, ako je mozne, ze mna skoro nic neboli, netvrdne, vsetko sa vyvija ucebnicovo. Aj mi super poradili, vysvetlili. Nemusela som sa raz citit trapne pri akejkolvek situacii, ci akejkolvek otazke. Doslova som sa tam citila skoro lepsie ako doma, lebo doma by tak kolo mna ten moj zaneprazdneny a neprakticky manzel nikdy neskakal :-)Tam pocas tej noci na posteli vedla spi sestricka, vkuse sa pyta, ako sa citis, ci neco nepotrebujes, proste bola som stastna a hrda, ze aj slovenske sluzby zacinaju byt na urovni. A boli velmi diskretni, v cakarni nahlas ani nevyslovia, naco tam ides a pod., ale si ma zavolala k sebe a naznakmi ci sepotom ukazala, ci to sedi (napr. velkost, a termin a pod.)